Fumetsu no Anata e - İZLEMEYİN!! İç Dökme Postu Acayip Sinirim Seriye

Ou-Sama

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,760
Kırk yılın başı bi anime izleyeyim dedim girdim, MAL'a iyi puanlı bir anime buldum indirdim. *****(yıldız) animesi ne ciğer bıraktı ne kalp. Gece 3 oldu şu saatte insanlar yatıyor, hayaller kuruyor, ders çalışıyor, arkadaşları ile sohbet muhabbet vs ediyor ben ekran karşısında acayip acı, burukluk, hüzün, üzüntü hissediyorum. Önce bi karaktere sevdiriyor 4-5 bölüm hikayesini ince ince işliyor tam evlenecekler sonra da öldürüyor var mı böyle delikanlılık. Daha önce daha ağır dram serileri izlemişliğim var hatta çoğunu da izledim ama yaş ilerledikçe kaldıramıyorum sanırım, çok koydu be. Mangaka'da kadın biri ablacım senin aklına nereden geliyor böyle insanlara eziyetler etmek. Sadist karı, gece gece resmen kudurttu beni. İçimi dökmem gerekiyordu arkadaşlar, vallaha bi nebze rahatladım ama çok koydu be. Animeci arkadaşlar varsa okusun bunu bu animeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Üzdü.

To Your Eternity: Bu animeyi izlerken konunun özünden sapmamak lazım çünkü ''kısmi spoiler= adamın bir gezegene fırlattığı varlıkların formunu alan taşın evrendeki garip yaratıkla mücadelesi'' konusunu ii yansıtan bir anime 8/10​

To Your Eternity: Bu animeyi izlerken konunun özünden sapmamak lazım çünkü ''kısmi spoiler= adamın bir gezegene fırlattığı varlıkların formunu alan taşın evrendeki garip yaratıkla mücadelesi'' konusunu ii yansıtan bir anime 8/10​

Anime kötü değil zaten, 12. bölümde bıraktım 12. bölüme kadarlık kısıma 6.5/10 veririm ama tadında bırakmak gerekiyor bazı şeyleri.
Gugu'dan önce zaten Machi ve gerçek Fushi öldü tamam fushi'nin ölümü hikaye için gerekliydi. Hadi Machi öldü Fushi güçlensin diye de Fushi güçlensin diye sürekli birilerinin ölmesi gerekiyor olabilir de arada bir iki yaşayan olsun. Gugu'yu öldürmeseydi, Rean ile mutlu sonlarını görmek istiyordum :(

Geri