termal macun yeniledin mi ondan kaynaklı olabilirAlıntıyı görüntüle
1 dakika 1080p 0x msaa ve bu sonuçlar...
bunu çözmek için ne yapabilirim?
Ekran Kartım Asus TUF RTX 3070
Hocam ekran kartının daha 1 sene garantisi var garanti dışı bırakmak istemiyorumtermal macun yeniledin mi ondan kaynaklı olabilir
servise gönder hocam garantin varmış mis gibi gönder ısınıyor deHocam ekran kartının daha 1 sene garantisi var garanti dışı bırakmak istemiyorum
göndereyim de hocam işte pcyi aktif olarak kullanıyorum ne kadar sürer ortalama servise gidip gelmesi?servise gönder hocam garantin varmış mis gibi gönder ısınıyor de
garanti termal macun değişimi yapmıyor muHocam ekran kartının daha 1 sene garantisi var garanti dışı bırakmak istemiyorum
Yapıyor diye biliyorum da işte belirttiğim gibi aktif olarak kullanıyorum ödev vs. için o yğzden kartsız kalmak bir tık geride bırakır beni.garanti termal macun değişimi yapmıyor mu
vallahi o markadan markaya değişiyor şehrinize göre değişiyor ortalama sanırım 1 2 haftagöndereyim de hocam işte pcyi aktif olarak kullanıyorum ne kadar sürer ortalama servise gidip gelmesi?
en fazla 20 gün olur kanunenYapıyor diye biliyorum da işte belirttiğim gibi aktif olarak kullanıyorum ödev vs. için o yğzden kartsız kalmak bir tık geride bırakır beni.
Tamamdır hocam sağolun, tam da ara tatile denk geldi tatil sonuna almış olurum en azındanen fazla 20 gün olur kanunen
1 hafta da sürebilir kenara atıp 6 ay sonra da bakabilirler bir daha geride gelme....göndereyim de hocam işte pcyi aktif olarak kullanıyorum ne kadar sürer ortalama servise gidip gelmesi?
içlerinden geçerim öyle bir şey olursa1 hafta da sürebilir kenara atıp 6 ay sonra da bakabilirler bir daha geride gelme....