Ekran kartının solunda yani sapphire yazısnın üstünde BIOS swıtch var öbür tarafa çek o küçük şeyi 1560/2100(8.400MHz) olucaktır.Oyun içi mhz değerlerindede 2100 yerine 2000mhz gösteriyor ama
Pc kapalıyken mi yapayım onu pekiEkran kartının solunda yani sapphire yazısnın üstünde BIOS swıtch var öbür tarafa çek o küçük şeyi 1560/2100(8.400MHz) olucaktır.
Tabii ki kapalıykenPC kapalıyken mi yapayım onu peki
Kartta 2 bios var biri silent diğeri performance. Nomalde Performance biosta gelmesi lazım sende neden öyle acaba.Hocam zararı olmaz değil mi o kadar güveniyorum bak![]()
Deniyorum o zaman inşallah başıma bir iş gelmezKartta 2 bios var biri silent diğeri performance. Nomalde Performance biosta gelmesi lazım sende neden öyle acaba.
Deniyorum o zaman inşallah başıma bir iş gelmez
Bir daha değiştirsene. O butoncuk kasanın önüne bakacak şekilde olmalı.Deniyorum o zaman inşallah başıma bir iş gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
değerler aynı gözüküyor hocam
Bida sağa çek. Düzelmez ise yazBen onu sola çektim sağdaydı zaten
Elle 1545 yazanı 1560 Memory kısmını ise 2100 yap sıkıntı çıkmaması lazım.
Voltaj problemi falan olmazmı peki?Elle 1545 yazanı 1560 Memory kısmını ise 2100 yap sıkıntı çıkmaması lazım.
Gider ayak ekran kartını yakmayalımElle 1545 yazanı 1560 Memory kısmını ise 2100 yap sıkıntı çıkmaması lazım.