Yani yıllanmaya göre normal ufak tefek termal bakımla düşerMerhabalar, gigabyte 3060 ti windforce modeli, bu furmark testleri normal mi?
3 yıllık kart ve daha önce hiç macun vs sürülmedi. Birkaç kişi çok yüksek vs dedi de ona istinaden bir sormak, paylaşmak istedim.Yani yıllanmaya göre normal ufak tefek termal bakımla düşer
Bir şeyler izlerken 40-55 arası değişiyor. Ama bf olsun oyunlarda vs maksimum 75'i gördüm.değil maalesef %93 fan devrinde, 2500rpm 80 derece çok yüksek. Gündelik kullanımda dereceler nasıl oyunlarda vb.
Güzel değerler kartın yaşına göre, gündelik kullanımda gayet iyi.Bir şeyler izlerken 40-55 arası değişiyor. Ama bf olsun oyunlarda vs maksimum 75'i gördüm.
Furmarkta böyle çıkınca bir sormak istedim. Birkaç saat önce yaptığımda 70-75 vs oluyordu. En son yaptığımda 79 çıktı işte.Güzel değerler kartın yaşına göre, gündelik kullanımda gayet iyi.
Peki çok teşekkür ederim. Son bir şey sorabilir miyim? Bu kartı 3080 ile upgrade etsem mantıklı bir tercih olur mu?Dediğim gibi yaşına göre gayet normal degerler ama biraz daha bakimla asagi çekilir