ASROCK Radeon 9070xt challanger alınır mı?

Aliss_01

80+
Reaksiyon skoru
0
Alınır.

Sıfırdan kasa topluyorum ve bütçeme uygun en uygun kart olarak 5070 düşünüyordum. Ama bu kart 5070 ten sadece 2-3k daha pahalı sizce kalitesi nasıldır?

5070 le şu kartı kıyaslamayın hocam. 9070xt 5070Ti segmentinde. Ayrıca alınır mı alınır ama imkan varsa Pulse modelini ben daha çok tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rx 9070lerde driver sorunu var diye biliyorum
Yanlış biliyorsun

Alınır.

5070 le şu kartı kıyaslamayın hocam. 9070xt 5070Ti segmentinde. Ayrıca alınır mı alınır ama imkan varsa Pulse modelini ben daha çok tavsiye ederim.

Yanlış biliyorsun
Pulsedan ziyade bunu tercih ederdim şahsen

Yanlış biliyorsun
Kıyas yapmıyorum hocam kartın fiyatı garip geldi o amaçla soruyorum.

Sıfırdan kasa topluyorum ve bütçeme uygun en uygun kart olarak 5070 düşünüyordum. Ama bu kart 5070 ten sadece 2-3k daha pahalı sizce kalitesi nasıldır?

Şahsen pulse tercih ederdim orta/yüksek bir model.

Şahsen pulse tercih ederdim orta/yüksek bir model.
Teknolojileri açısından ne dersiniz hocam. Nvidia / Amd olarak soruyorum. Çünkü hem iş hem de oyun için kullanacağım hikayeli oyunlarda görüntü kalitesini de önemsiyorum performansıda.

Teknolojileri açısından ne dersiniz hocam. Nvidia / Amd olarak soruyorum. Çünkü hem iş hem de oyun için kullanacağım hikayeli oyunlarda görüntü kalitesini de önemsiyorum performansıda.
Yapacağın işe göre değişir ama para kazandığın bir iş ise nvidia al.

Geri