Bu fiyata 9070xt alınır mı

Sana

80+
Reaksiyon skoru
8
RADEON™ RX 9070 XT
Amazon üzerinden peişn fiyatına 9 taksit ile satılıyor bu fiyata alınır mı ya da nvidiadan tavsiye edebileceğiniz bir model var mı 5070 tarzı

Nitro Plus 33K ya satılıyordu Vatan' da. Pulse modeli için pahalı bence. Ama 9 taksit seçeneği var tabi. Karar sizin.

RADEON™ RX 9070 XT
Amazon üzerinden peişn fiyatına 9 taksit ile satılıyor bu fiyata alınır mı ya da nvidiadan tavsiye edebileceğiniz bir model var mı 5070 tarzı
15 gün önce 38 Bin e gidiyordu. Hakkı bu mu fazla ama yarın ne olacağı belli olmaz. Yuh diyebileceğimiz günler geliyor sanki

Nitro Plus 33K ya satılıyordu Vatan' da. Pulse modeli için pahalı bence. Ama 9 taksit seçeneği var tabi. Karar sizin.
peki aynı fiyata 5070 tercih edilir mi hocam dlss ve frame generation teknolojisinden kaynaklı saf kas gücü bakımından 9070xt önde biliyorum ama hangisi beni uzun yıllar götürür en son amd 5000 ve 6000 serisine güncelleme veremeyeceğine dair açıklama yapmıştı daha sonra bu kararından geri döndü yazılım bakımından nvidia önde gibi şu anki kartım 6700xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşam 22.00 vatana gir nitro+ 33k onu al kacirma
peşin fiyatına kaç tasit oluyor hocam

Şu an itibariyle en ucuz 9070 XT Nitro+ 38K gözüküyor. Arkadaşında dediği gibi akşam saat 22:00'de Vatan'ın fiyatları tekrar bir kontrol edin.

Ekler

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    102.7 KB · Hit: 6
peki aynı fiyata 5070 tercih edilir mi hocam dlss ve frame generation teknolojisinden kaynaklı saf kas gücü bakımından 9070xt önde biliyorum ama hangisi beni uzun yıllar götürür en son amd 5000 ve 6000 serisine güncelleme veremeyeceğine dair açıklama yapmıştı daha sonra bu kararından geri döndü yazılım bakımından nvidia önde gibi şu anki kartım 6700xt

Hayır aynı fiyata 5070 tercih edilmez. Ben olsam almam. Şu an evimde 2 bilgisayar kullanıyorum. Birinde i7 13700K + 4070 var. Diğerinde ise imzamdaki Ryzen 7 7700 + 9070 XT var. Ben 9070 XT bakınırken en ucuz 5070 ti 41K paraydı. Bu işler birazda bütçe meselesi. Ayrıca AMD'nin ekran kartı sürücüleri konusunda da sorunu kalmadı ki zaten. Siz bakmayın Recep Baltaş gibi tiplerin her AMD videosunda ürünleri bokladığına...

@ahmetmelihalemdar Valla ben de geçenlerde aynı şeyi düşünüyordum. Aslında benim kafamda giriş seviyesi bile olsa 5070 Ti almak vardı. 1.5 ay kadar önce araştırırken fiyatlara baktığımda en ucuzunun 40K ve üzeri olduğunu görünce. Hakikaten oha dedim yani. Düşünsenize daha bunların Super modelleri çıkacak. Allah bilir ne kadara satılacak o kartlar...Tamam Nvidia her daim daha önde yayındır, render vs...Hani anladık tamam da ben 33K'ya 9070 XT alıyorum, rakip firmada 5070 Ti 40K para... İyi de oldu aynı anda hem nvidia hem AMD ekran kartı kullanmaktayım. Tecrübe de oluyor hem.

3

• Beğen
Reaksiyonlar: Sana
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204