5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Geriye dönük kayıttan bahsetmiyorum o zaten var ama orada sürekli olarak tuşa basmak aklında olması lazım hızlı oyunda basamıyorsun bazen unutuyorsun kayıt süresini de çok uzun alırsan FPS kırıyor.
her killin kayıt alındığı ayar da var ama aşırı saçma çünkü çoğu kill bomboş oluyor o yüzden bir tuşa atamak çok daha mantıklı. kayıt süresini de ayarlayabiliyorsun

Ben yukarıda aslında her şeyi yazdım, ama okumadan cevap vermek pek hoş olmadı. Sana durumu bir örnekle anlatayım: Bizim DC grubunda sürekli güzel anlarımızı, adam öldürdüğümüz momentleri paylaşıyoruz. Ben 9070 XT alırsam ekran kaydını manuel açmam, sonra videoyu düzenlemem ya da geriye dönük kayıt almam gerekecek. Nvidia’da böyle dert yok kendisi otomatik alıyor, beni uğraştırmıyor.

Aynı şekilde Broadcast… Mesela DC’de konuşurken bazen kulaklık yoruyor, hoparlöre geçiyorum. Broadcast olmazsa hoparlörden gelen ses mikrofona geri sekip sesi mahvediyor. Strateji oyunu oynarken kulaklık takıp kasmamız gerekmiyor, hoparlör + mic kullanabiliyoruz. 9070 XT alsam bunu yapamayacağım, kulaklık eşşek gibi saatlerce kafamda kalacak. Nvidia resmen konfor demek.

Evet, hepimiz biliyoruz 9070 XT daha güçlü ama 5070’in sahip olduğu o kullanışlı özelliklerin çoğu onda yok. Şu an 5070 benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Zaten 9070 XT’nin gerçek rakibi 5070 Ti; ikisi aynı fiyata düşse AMD’nin yüzüne kimse bakmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadığın şeyler boş ver sen, engelle geç.
Yok okudum sorun yok senin işine nvidia daha çok geliyor belli ki özelliklerini kullanıyorsun bol bol fakat amacı sadece oyun olan bir insan aynı fiyata daha çok performans alacağı bir kartı neden tercih etmesin ki ? bir şey önerirken kendini değil global bir şekilde düşünmen gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,042
Üyeler
186,005
Son üye
mehmetnizam84
Geri