Numß
80+
Dahası
Arkadaşlar selam geçenlerde yaşadığım ekran gitme sorunundan bahsetmiştim daha sonra kartı tamirciye götürdüm kısa devre ve ramlerde arıza varmış her neyse yapıldı daha sonra kendi sistemime takıp test ettim oyunlarda bi sıkıntı çıktı nedense oyunlarda donma oluyordu ben de sıfırdan windows kurayım dedim windows kurulumunu yaptım daha sonra pc komple donmaya başladı tahminimce win 11 den kaynaklı bir sıkıntı res attıktan sonra bu sefer de ekran gelmedi gece uğraşamayıp kapatıp sabah bakarım dedim sabah kalktım pc açtım ekran bu sefer geldi içime şüphe düştü acaba ekran kartında bişey mi var diye furmarka soktum 5 dk stres test yaptım 5 dk sonra 88-89 derecelerde ekran görüntüsü gitti pc res attım bir süre bekledim ekran kartının dinlenmesi için ve tekrar açtım herhangi bir sorun olmadan açıldı aklıma takılan şu bu kart dün 30-40 dk test edildi ve herhangi bir problem yaratmadı ancak şimdi böyle bir şey oldu sizce sorun sistemsel bir durum mu yoksa donanımsal olarak ekran kartı mı sıkıntı yarattı yine
Yardım pls
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım pls
Son düzenleme: