2 el aldım pc yi onu hatırlamıyorumHocam ekran kartını ne zamandır kullanıyorsun sıcaklıkalar bir tık fazla benim 1060 75 dereceye kadar çıkıyordu sonra fan falan eklektim pc de egzoz fan yoktu şimdi daha normal
Fanlar %kaç bence dönmüyorişlemci amd ryzen 5500
ekran kartı Xfx 6600 xt 210 swft
FURMARK testinde 2 ila 3 dakika max yazan yerde 84 dereceye kadar geldi normal mi
Benim sistemde 2.el ama bu kadar ısındığını hatırlamıyorum ekran kartı macun değiştirilebilir çünkü sıcaklıklar bir tık fazla ha laptop kadar sıcak değil lakin masaüstü için fazla sistemin az da olsa ömrünü kısaltır.2 el aldım pc yi onu hatırlamıyorum
Testi yanlış yapma ihtimalim olabilir mi ?Benim sistemde 2.el ama bu kadar ısındığını hatırlamıyorum ekran kartı macun değiştirilebilir çünkü sıcaklıklar bir tık fazla ha laptop kadar sıcak değil lakin masaüstü için fazla sistemin az da olsa ömrünü kısaltır.
Bence 1 test daha yapın eğer sıcaklık artmaya devam ederse kapayın zarar verebilirsiniz. Ama siz tesi hangi ayarlarda yapıyorsunuz.Testi yanlış yapma ihtimalim olabilir mi ?
Testi yanlış yapma ihtimalim varmıHocam ekran kartını ne zamandır kullanıyorsun sıcaklıkalar bir tık fazla benim 1060 75 dereceye kadar çıkıyordu sonra fan falan eklektim pc de egzoz fan yoktu şimdi daha normal
Birdaha yapayım akşam. Hangi ayarlarda yaptığımı sıcaklığını yazayımBence 1 test daha yapın eğer sıcaklık artmaya devam ederse kapayın zarar verebilirsiniz. Ama siz tesi hangi ayarlarda yapıyorsunuz.
Yaptım 83 çıktı 4 dakikadaBence 1 test daha yapın eğer sıcaklık artmaya devam ederse kapayın zarar verebilirsiniz. Ama siz tesi hangi ayarlarda yapıyorsunuz.
Fan hızı 79 derece de iken 1329 filanFanlar %kaç bence dönmüyor
Alan kişi sıfır dediSıkıntı. Kart 2. el mi?
80 derecede 1475 rpmFan hızını ayarla amd programından 65 derece 35fan kullansın 75 derece 45 kullansın 85 derece 55 79 derece 1329rpm az benim 75 derece 2300rpm çalışıyor kart ve 75 derece üstü de görmedim kartta hiç