M MrHakkı 80+ Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Hakkı Demir 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 tiger1 yazmış: O konuda bilgim yok. Bilen arkadaşlar cevaplasın. Veya bilgisayarcıya götür. Dün de söylemiştim sana. Kıçını kaldır üşenme git bir bilgisayarcıya alt tarafı 200-300 tl isteyecek. Devamı için tıklayın... hocam 10 dakika test yaptım sıcaklıklar baya düştü. Tek korkum vramler işte. Termal pedler sıkıntı yaratır diye korkuyorum Ekler 1725971808351.png 345.3 KB · Hit: 23
tiger1 yazmış: O konuda bilgim yok. Bilen arkadaşlar cevaplasın. Veya bilgisayarcıya götür. Dün de söylemiştim sana. Kıçını kaldır üşenme git bir bilgisayarcıya alt tarafı 200-300 tl isteyecek. Devamı için tıklayın... hocam 10 dakika test yaptım sıcaklıklar baya düştü. Tek korkum vramler işte. Termal pedler sıkıntı yaratır diye korkuyorum
tiger1 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 586 10 Eylül 2024 #28 MrHakkı yazmış: hocam 10 dakika test yaptım sıcaklıklar baya düştü. Tek korkum vramler işte. Termal pedler sıkıntı yaratır diye korkuyorum Devamı için tıklayın... o sıcaklık nasıl 71 e düştü macun mu tazeledin ?
MrHakkı yazmış: hocam 10 dakika test yaptım sıcaklıklar baya düştü. Tek korkum vramler işte. Termal pedler sıkıntı yaratır diye korkuyorum Devamı için tıklayın... o sıcaklık nasıl 71 e düştü macun mu tazeledin ?
M MrHakkı 80+ Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Hakkı Demir 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 tiger1 yazmış: o sıcaklık nasıl 71 e düştü macun mu tazeledin ? Devamı için tıklayın... evet mx4 kullandım
tiger1 yazmış: o sıcaklık nasıl 71 e düştü macun mu tazeledin ? Devamı için tıklayın... evet mx4 kullandım
tiger1 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 586 10 Eylül 2024 #30 MrHakkı yazmış: evet mx4 kullandım Devamı için tıklayın... İyi tamam sıkıntı yok kullanmaya devam edebilirsin
MrHakkı yazmış: evet mx4 kullandım Devamı için tıklayın... İyi tamam sıkıntı yok kullanmaya devam edebilirsin
M MrHakkı 80+ Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Hakkı Demir 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 tiger1 yazmış: İyi tamam sıkıntı yok kullanmaya devam edebilirsin Devamı için tıklayın... bu termal pedlerin kopmasıyla ilgili vram sorunu yaşarsam nasıl anlayabilirim?
tiger1 yazmış: İyi tamam sıkıntı yok kullanmaya devam edebilirsin Devamı için tıklayın... bu termal pedlerin kopmasıyla ilgili vram sorunu yaşarsam nasıl anlayabilirim?
BabaYaga89 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 614 Dahası Reaksiyon skoru 215 İsim Selim 10 Eylül 2024 #32 MrHakkı yazmış: bu termal pedlerin kopmasıyla ilgili vram sorunu yaşarsam nasıl anlayabilirim? Devamı için tıklayın... Termal pad pahali bisey degil ver siparisi gelsin koy oralara.
MrHakkı yazmış: bu termal pedlerin kopmasıyla ilgili vram sorunu yaşarsam nasıl anlayabilirim? Devamı için tıklayın... Termal pad pahali bisey degil ver siparisi gelsin koy oralara.
M MrHakkı 80+ Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Hakkı Demir 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #33 BabaYaga89 yazmış: Termal pad pahali bisey degil ver siparisi gelsin koy oralara. Devamı için tıklayın... termal pedleri ayrı ayrı yerlerden mi sipariş etmem gerekiyor yoksa direkt ekran kartına göre sipariş verdiğimde hepsi geliyor mu?
BabaYaga89 yazmış: Termal pad pahali bisey degil ver siparisi gelsin koy oralara. Devamı için tıklayın... termal pedleri ayrı ayrı yerlerden mi sipariş etmem gerekiyor yoksa direkt ekran kartına göre sipariş verdiğimde hepsi geliyor mu?
BabaYaga89 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 614 Dahası Reaksiyon skoru 215 İsim Selim 10 Eylül 2024 #34 MrHakkı yazmış: termal pedleri ayrı ayrı yerlerden mi sipariş etmem gerekiyor yoksa direkt ekran kartına göre sipariş verdiğimde hepsi geliyor mu? Devamı için tıklayın... Zaten parca parca olur onlar tek bi paket sipariş et gelince koy. Biraz araştırıp alabilirsin.
MrHakkı yazmış: termal pedleri ayrı ayrı yerlerden mi sipariş etmem gerekiyor yoksa direkt ekran kartına göre sipariş verdiğimde hepsi geliyor mu? Devamı için tıklayın... Zaten parca parca olur onlar tek bi paket sipariş et gelince koy. Biraz araştırıp alabilirsin.
M MrHakkı 80+ Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Hakkı Demir 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #35 BabaYaga89 yazmış: Zaten parca parca olur onlar tek bi paket sipariş et gelince koy. Biraz araştırıp alabilirsin. Devamı için tıklayın... tamamdır herkese teşekkür ederim yardımlarınız için.
BabaYaga89 yazmış: Zaten parca parca olur onlar tek bi paket sipariş et gelince koy. Biraz araştırıp alabilirsin. Devamı için tıklayın... tamamdır herkese teşekkür ederim yardımlarınız için.
L liluzivert 80+ Bronze Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 1,377 10 Eylül 2024 #36 ilyaskocc yazmış: Saçma sapan kalitesiz macun kullanmayın Mx-4 veya Mx-6 öneriyorlar. Teknobiyotikten alabilirsiniz Devamı için tıklayın... saçmalamayın ekran kartı çipine mx4 mx6 mı sürülür pump out yapar dışına taşar Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 MrHakkı yazmış: evet mx4 kullandım Devamı için tıklayın... taşacak kankam o macun haberin olsun
ilyaskocc yazmış: Saçma sapan kalitesiz macun kullanmayın Mx-4 veya Mx-6 öneriyorlar. Teknobiyotikten alabilirsiniz Devamı için tıklayın... saçmalamayın ekran kartı çipine mx4 mx6 mı sürülür pump out yapar dışına taşar Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 MrHakkı yazmış: evet mx4 kullandım Devamı için tıklayın... taşacak kankam o macun haberin olsun
M MrHakkı 80+ Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 450 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim Hakkı Demir 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #37 liluzivert yazmış: saçmalamayın ekran kartı çipine mx4 mx6 mı sürülür pump out yapar dışına taşar Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 taşacak kankam o macun haberin olsun Devamı için tıklayın... ne sürebilirim?
liluzivert yazmış: saçmalamayın ekran kartı çipine mx4 mx6 mı sürülür pump out yapar dışına taşar Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 taşacak kankam o macun haberin olsun Devamı için tıklayın... ne sürebilirim?
L liluzivert 80+ Bronze Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 1,377 10 Eylül 2024 #38 MrHakkı yazmış: ne sürebilirim? Devamı için tıklayın... thermal pad alıp koyman lazım Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 @ilyaskocc neye güldün? bilmiyorsun fikrin var söyle bizde bilelim Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 Çözüldü: Laptoplarda pump-out nasıl engellenir? Yarın dizüstü bilgisayarımın termal macununu yenileyeceğim. Bilgisayarda oyun oynanmaz ise işlemci üzerindeki termal macun pump-out olur mu? Süreceğim macun Thermal Grizzly Kryonaut. www.technopat.net her şeyi bilmeniz bağırtıyor mx4 mx6 al sür aynen kanka ömründe anakarta ram oturtmamış çocuklar gelip burda tavsiye veriyor yazdığıma haha atıyor
MrHakkı yazmış: ne sürebilirim? Devamı için tıklayın... thermal pad alıp koyman lazım Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 @ilyaskocc neye güldün? bilmiyorsun fikrin var söyle bizde bilelim Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 Çözüldü: Laptoplarda pump-out nasıl engellenir? Yarın dizüstü bilgisayarımın termal macununu yenileyeceğim. Bilgisayarda oyun oynanmaz ise işlemci üzerindeki termal macun pump-out olur mu? Süreceğim macun Thermal Grizzly Kryonaut. www.technopat.net her şeyi bilmeniz bağırtıyor mx4 mx6 al sür aynen kanka ömründe anakarta ram oturtmamış çocuklar gelip burda tavsiye veriyor yazdığıma haha atıyor
I ilyaskocc 80+ Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 279 Dahası Reaksiyon skoru 113 İsim ilyas koç 10 Eylül 2024 #39 liluzivert yazmış: thermal pad alıp koyman lazım Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 @ilyaskocc neye güldün? bilmiyorsun fikrin var söyle bizde bilelim Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 Çözüldü: Laptoplarda pump-out nasıl engellenir? Yarın dizüstü bilgisayarımın termal macununu yenileyeceğim. Bilgisayarda oyun oynanmaz ise işlemci üzerindeki termal macun pump-out olur mu? Süreceğim macun Thermal Grizzly Kryonaut. www.technopat.net her şeyi bilmeniz bağırtıyor mx4 mx6 al sür aynen kanka ömründe anakarta ram oturtmamış çocuklar gelip burda tavsiye veriyor yazdığıma haha atıyor Devamı için tıklayın... MX4 ile 2 kere ekran kartı macun bakımı yaptım . 6 ayda bir değiştiririm genelde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Senin yaşın kaç abim çoluk çocuk demişsin haddini bil
liluzivert yazmış: thermal pad alıp koyman lazım Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 @ilyaskocc neye güldün? bilmiyorsun fikrin var söyle bizde bilelim Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Eylül 2024 Çözüldü: Laptoplarda pump-out nasıl engellenir? Yarın dizüstü bilgisayarımın termal macununu yenileyeceğim. Bilgisayarda oyun oynanmaz ise işlemci üzerindeki termal macun pump-out olur mu? Süreceğim macun Thermal Grizzly Kryonaut. www.technopat.net her şeyi bilmeniz bağırtıyor mx4 mx6 al sür aynen kanka ömründe anakarta ram oturtmamış çocuklar gelip burda tavsiye veriyor yazdığıma haha atıyor Devamı için tıklayın... MX4 ile 2 kere ekran kartı macun bakımı yaptım . 6 ayda bir değiştiririm genelde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Senin yaşın kaç abim çoluk çocuk demişsin haddini bil