Emin misingalax ısınan bir marka
galax RTX 2060 modelını kullanan çoğu kişide ısı problemleri gordumEmin misin? Bana GALAX ın 1 tane ısınan, throttle yapan kartını göster ben daha galax önermeyeceğim. Ama ben senin o çok sevdiğin ASUS, MSI, GIGABYTE markalarından tonla model sayarım sana
Dostum ayarlar tam olarak ne?
fiyatına bakarsan 76 dereceler gayet de normal, WTF Edition kartlarına, Ex Gamer modellerine bir bak derim sana. Kartlarda bir sorun yok olması gereken sıcaklıkta çalışıyorlar. Bana kanıt atar mısın?galax RTX 2060 modelını kullanan çoğu kişide ısı problemleri gordum
ben bu arkadaş için soylemedımArkadaş nedir bu Ejderiya sevdası? GALAX ısınıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatına bakarsan 76 dereceler gayet de normal, WTF Edition kartlarına, Ex Gamer modellerine bir bak derim sana. Kartlarda bir sorun yok olması gereken sıcaklıkta çalışıyorlar. Bana kanıt atar mısın?
Mileven da shipliyorum da, asıl ilk sezondan beri Fillie shipliyorum, Fillie için ayrı hesap bile açtım ordan takip ediyorum, bi türlü gerçek olmadı be arkadaş.galax RTX 2060 modelını kullanan çoğu kişide ısı problemleri gordum
Görünce yazamadan edemedim, konuyla çok alakasız oldu kusura bakmayınMileven da shipliyorum da, asıl ilk sezondan beri Fillie shipliyorum, Fillie için ayrı hesap bile açtım ordan takip ediyorum, bi türlü gerçek olmadı be arkadaş.![]()
Sadece bir maç yaptımArkadaş nedir bu Ejderiya sevdası? GALAX ısınıyormuş
fiyatına bakarsan 76 dereceler gayet de normal, WTF Edition kartlarına, Ex Gamer modellerine bir bak derim sana. Kartlarda bir sorun yok olması gereken sıcaklıkta çalışıyorlar. Bana kanıt atar mısın?
ekran kartı kullanımı 14 ????????Sadece bir maç yaptım
gerçek olamaz çünküMileven da shipliyorum da, asıl ilk sezondan beri Fillie shipliyorum, Fillie için ayrı hesap bile açtım ordan takip ediyorum, bi türlü gerçek olmadı be arkadaş.
Görünce yazamadan edemedim, konuyla çok alakasız oldu kusura bakmayın![]()
ne yanı ? ekran kartının %100 unu kullanırsa en az 80 derece çıkar o