IceWizard
80+
Orasını bilemeyizekran kartı kullanımı 14 ????????
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçek olamaz çünkü
Orasını bilemeyizekran kartı kullanımı 14 ????????
gerçek olamaz çünkü
1- Oda sıcaklığı kaç derece?Sadece bir maç yaptım
Kullanım 14 ama 60 dereceye kadar fanlar dönmüyor normal yani.ekran kartı kullanımı 14 ????????
gerçek olamaz çünkü
hayır yani diyor bide ekran katı kullanımın 14 oldugunu gormuyor galiba1- Oda sıcaklığı kaç derece?
2- Daha ağır PUBG tarzı oyunlarda yapar mısın?
Kullanım 14 ama 60 dereceye kadar fanlar dönmüyor normal yani.
Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya, fiyatına göre gayet normal 83 derece olması. 88 dereceye kadar yolu var zaten. Bir şey olmaz. Ayrıca kasası ne?ben bu arkadaş için soylemedım
Galax RTX 2060 ısınma sorunu
Merhaba arkadaşlar sosyalde yeniyim umarım ilk konumda bir sorunla karşılaşmam. Öncelikle size sistemimi daha sonra da yaşadığım sorunu yazayım. Gigabyte B450M S2H. Ryzen 7 2700X. Galax RTX 2060 1 clcik OC. Adata XPG Gammix 3000 MHz 8GBx2 RAM. Adata 480 GB SSD. Kasam Dark vision Pro (3x120 mm...www.technopat.net
bide arkadaşımda var onunkide 83 derece oluyor kasasının onu meshYardım - Ekran kartım galax rtx 2060 bunu daha önce sormuştum çok ısınıyor ekran kartı ve çok ses yapıyor ne yapabilirim?
ekran kartım ısınıyordonanimarsivi.com
28 derece oda sıcaklığım1- Oda sıcaklığı kaç derece?
2- Daha ağır PUBG tarzı oyunlarda yapar mısın?
Kullanım 14 ama 60 dereceye kadar fanlar dönmüyor normal yani.
ekran kartı kullanımı kaç ?28 derece oda sıcaklığım
Bilgisayatı yeni aldığım için pek oyun yok ama valorantta 76 77 arası dolaşıyor
Dediğini anlamadım ama 62 derece normal çünkü zaten 60 dereceye kadar fanlar dönmüyor ondan sonra düşük devirde dönüyor o sıcaklıklarda çalışıyorhayır yani diyor bide ekran katı kullanımın 14 oldugunu gormuyor galiba
Galiba kartın sorunlu dostum, benim 5700XT Pulse bile Undervolt ile 65 dereceyi geçmiyor Valorant ta. @RevDeisDou ile undervolt deney,n.28 derece oda sıcaklığım
Bilgisayatı yeni aldığım için pek oyun yok ama valorantta 76 77 arası dolaşıyor
çok fazla bu kullanım için. Kartın sorunlu olabilir. Bakımları için servise gönder derim%40 44 arası
40 44 kullanımda 76 derece ?Galiba kartın sorunlu dostum, benim 5700XT Pulse bile Undervolt ile 65 dereceyi geçmiyor Valorant ta. @RevDeisDou ile undervolt deney,n.
Aynen biraz fazla, benm 220W çeken 5700XT genelde 74 dereceyi geçmiyor undervolt ve %55 fan ayarında.40 44 kullanımda 76 derece ?
Aynen biraz fazla, benm 220W çeken 5700XT genelde 74 dereceyi geçmiyor undervolt ve %55 fan ayarında.
Bu arada bu sıcaklıklarda fanlar kaç devirde? Kasan ne bunlara cevap vermezsen sorunun nerede olduğunu bulamayız?
kasan ney ? yoksa kartını garantiye gondermenı tavsiye ederım