Fury e-sport ssd garanti/distribütör

kayzerk2

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikler herkese merhabalar,
2023 yılında almış olduğum SSD arıza çıkarttı, garantiye yollamak istiyorum. üstünde 3 yıl garanti yazıyor.
Ancak faturada ismi yazan kişiye/işletmeye ulaşamıyorum. Ürünün kutusunu da bulamadığım için distribütörü kim, ya da hangi firma bilmiyorum.
Teknik servis ya da distribütör konusunda bir bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. SSD fiyatları malumunuz...
Şimdiden teşekkürler.

DÜZENLEME: SSD Marka Model: Fury E-sports 512gb, başlığa yazmışım ama konu içeriğine yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
model no: SD-512GBSSTOPJ11

Son düzenleme:
2023 yılında almış olduğum SSD arıza çıkarttı, garantiye yollamak istiyorum. üstünde 3 yıl garanti yazıyor.
Ancak faturada ismi yazan kişiye/işletmeye ulaşamıyorum. Ürünün kutusunu da bulamadığım için distribütörü kim, ya da hangi firma bilmiyorum.
Teknik servis ya da distribütör konusunda bir bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. SSD fiyatları malumunuz...
Şimdiden teşekkürler.
Ssd markası nedir?

Şimdiden teşekkürler.
Aldığın platformdaki satıcı ile iletişime geç.

Fury E-sports 512gb, başlığa yazmışım ama konu içeriğine yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
model no: SD-512GBSSTOPJ11
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın platformdaki satıcı ile iletişime geç.
Fatura üstündeki mail adresine mail attım, dönüş olmazsa ve eğer çözüme varamazsak diye teknik servis sormak istedim.

Geri