Olmaması normal işte çünkü sanal.tmm da ne alaka hiç ses ayrımı yok stereo bile
bende kullanıyorum ama bende vartmm da ne alaka hiç ses ayrımı yok stereo bile
ne yani sanal 7.1 le ses kasılmıyormuOlmaması normal işte çünkü sanal.
işte onu diyorum özel bir şey yaptınmı yoksa sadece taktınmıbende kullanıyorum ama bende var
hangi oyunda denedin?ne yani sanal 7.1 le ses kasılmıyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte onu diyorum özel bir şey yaptınmı yoksa sadece taktınmı
Kasılır fakat profesyonel oyuncular dahi stereo kullanıyor ve öneriyor.ne yani sanal 7.1 le ses kasılmıyormu
Onu ben de tam olarak anlayamıyorum, kapatmam pek fayda etmiyor yani.yeni aldığım rampage fury x kulaklığımda ne 7.1 nede stereo ses ayrımı yapamıyorum sürücüsünü kurdum ve 7.1 i etkinleştirdim ama yine de sesler her iki taraftan aynı geliyor
hayır ben onu kastetmiyorum hiçbirşekilde sağ sol veya 7.1 ses ayrımı yokOnu ben de tam olarak anlayamıyorum, kapatmam pek fayda etmiyor yani.
Sadece başta stereo olduğunu anlıyordum, diğer kulaklıklarım da stereo idi.
Hep 7.1 özelliği açık Fury X'te, zaten daha iyi. Sanal 7.1 deneyimledim bir kere.
Stereo, bomboş bir çöp gibi geliyor. 7.1 büyük bir nimet, memnunum bu konuda.
Açık olmama gibi bir durum yok, açık zaten 7.1 özelliği. Açık olmasa rahat anlardın.
Bu normal değil, sağ sol ayrımı nasıl yok? Windows'ta mono ses mi seçili?hayır ben onu kastetmiyorum hiçbirşekilde sağ sol veya 7.1 ses ayrımı yok
hayır kapalıBu normal değil, sağ sol ayrımı nasıl yok? Windows'ta mono ses mi seçili?
lütrfen yardımcı hevesle aldım kullanmak için ama moralim bozuldu youtube baktım bir çözüm bulamadımBu normal değil, sağ sol ayrımı nasıl yok? Windows'ta mono ses mi seçili?
Kablosuzda durum nasıl?lütrfen yardımcı hevesle aldım kullanmak için ama moralim bozuldu youtube baktım bir çözüm bulamadım