güldür güldür kullan kardeşimArkadaşlar ürünü size iyi kötü özelliklerini tanımakla başlıcam
İlk öne kulaklık rahat pedleri beya yumuşak kafa kısmı biraz sıktı
mikrofon zor takılıp zor çıkıyor ama beya güzel esnek
kutu tasarımı güzeldi ve iyi kargolanmış
Hayırlı olsun, benimki yolda hâlâ.Arkadaşlar ürünü size iyi kötü özelliklerini tanımakla başlıcam
Sizden de detaylı inceleme bekliyoruz, mikrofon açılıp kapanır cinsten sanırım.Hayırlı olsun, benimki yolda hâlâ.![]()
Çıkarılıp takılabiliyor, takmalı cinsten.Sizden de detaylı inceleme bekliyoruz, mikrofon açılıp kapanır cinsten sanırım.
ya alıcaktım pazar gnü stok bitmiş satış kapanmış ağlıyıcam zokarım tatiline volaranta yeni hero gelir fortnite araba getirir 7 aydır beklediğim kulaklık çıkar yeter bide ucuza rtx 2070s dağıtsınlarda tatil hevesimin içine etsinler valahi bıktım ben denize giriyorum nefesimi tutcam belki göktekn rtx yağarArkadaşlar ürünü size iyi kötü özelliklerini tanımakla başlıcam
evetHayırlı olsun
Güzel kulaklık
Pekala sizce aldığınıza değdimi?
umarım hemen gelirHayırlı olsun, benimki yolda hâlâ.![]()
teşşekkür ederimgüldür güldür kullan kardeşim
üzüldüm umarım stoğu yine gelir ve alırsınızya alıcaktım pazar gnü stok bitmiş satış kapanmış ağlıyıcam zokarım tatiline volaranta yeni hero gelir fortnite araba getirir 7 aydır beklediğim kulaklık çıkar yeter bide ucuza rtx 2070s dağıtsınlarda tatil hevesimin içine etsinler valahi bıktım ben denize giriyorum nefesimi tutcam belki göktekn rtx yağar
550 lira olmaz min 600 olur boğulamadımda zatenyorumlarınız için çok teşşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
umarım hemen gelir
teşşekkür ederim
üzüldüm umarım stoğu yine gelir ve alırsınız