Neler Yeni

Futbol Antrenman onerisi

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Evde veya disarda nasıl antrenman yapabilirim alet öneririm misiniz özellikle geliştirmek istediğim şeyler fiziğim ve sut gücüm bunları evde veya dışarıda nasıl geliştirilir iyi forumlar
Bu arada boy 165 kilo 52

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
Evde veya disarda nasıl antrenman yapabilirim alet öneririm misiniz özellikle geliştirmek istediğim şeyler fiziğim ve sut gücüm bunları evde veya dışarıda nasıl geliştirilir iyi forumlar
Bu arada boy 165 kilo 52
Core haraketleri yapabilirsin internete yazarsan çıkar
Kosu yapabilirsin hem kondisyon hemde kas gücü acısından
Sut gelistirmek için duvarla paslasabilirsin
Direnc bandi alabilirsin kardinasyon vb icin tabakti huni merdiven vb. Alabilirsin

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Küçükken, ev de plastik toplarım olurdu iyi giderlerdi cama doğru şut çekerdim, gayet de güzel şutlarım vardı.
Bu olmazsa bir yer ile paslaş örneğin ev de ki duvar ile sert şut çek top sana gelsin.
Crossbar at. Bu kolay gelmeye başladıktan sonra, slolom nasıl yazılıyor bilmiyorum ama onu yap ondan sonra 5 tane top ile crossbar at (slolom uzun olsun fazla koş az güç de şutu çek ki bu durumlara da alış.)
''FİT'' bir vücut için de gün de 200 tane şınav çekip kilonun 1.5 2 katı kadar protein alsan zarganalık da bir üst seviyeye atlarsın ve fite yakın zargana diye anılmaya başlarsın. Dumbell'in varsa DM atabilirsin.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Core haraketleri yapabilirsin internete yazarsan çıkar
Kosu yapabilirsin hem kondisyon hemde kas gücü acısından
Sut gelistirmek için duvarla paslasabilirsin
Direnc bandi alabilirsin kardinasyon vb icin tabakti huni merdiven vb. Alabilirsin
Hepsinin toplu linki var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Küçükken, ev de plastik toplarım olurdu iyi giderlerdi cama doğru şut çekerdim, gayet de güzel şutlarım vardı.
Bu olmazsa bir yer ile paslaş örneğin ev de ki duvar ile sert şut çek top sana gelsin.
Crossbar at. Bu kolay gelmeye başladıktan sonra, slolom nasıl yazılıyor bilmiyorum ama onu yap ondan sonra 5 tane top ile crossbar at (slolom uzun olsun fazla koş az güç de şutu çek ki bu durumlara da alış.)
''FİT'' bir vücut için de gün de 200 tane şınav çekip kilonun 1.5 2 katı kadar protein alsan zarganalık da bir üst seviyeye atlarsın ve fite yakın zargana diye anılmaya başlarsın. Dumbell'in varsa DM atabilirsin.
Zargana olarak anildigimi nasıl anladin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece crossbar ve 200 sınavı yapmıyordum slolomu yapıyordum fakat pek fazla değildi

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Zargana olanı kokusundan anlarım aha Last da şahit @The Last Dragonborn
Yavrum kas yapmıyorsan zaten zarganasındır. Gün içerisin de çok miktar da et veya tavuk da yiyemiyorsan yine zarganasındır, protein de almıyorsun çünkü.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi