Neler Yeni

Futbol Konuları Artmaya Başladıkça Durum Daha Da Kötüleşiyor!

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
:(
Türk takımları olarak kariyere yatırım yapmayı çok severiz. Umarım bu huylarını bir an önce bırakırlar ve umarım Mesut da başarılı olur...
Bilmiyorum ama içimde ki bir his mesut'un patlama yapacağı yönünde

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aciz lafını benden duyup hala kullanıyorsun, git ötede ağla!
Haktan şov yapıyor holiganın kirli çamaşırları ortaya dökülüyor.

Yazılara bakınca ne olduğu ortaya çıkıyor bizim futbol cahilinin!

Sen daha normal konularda konuşmana dikkat edemiyorsun futbol konularında da etmeyeceğin çok belli. Resmen yapıp yapıp ben yaptım ama pişmanmışım gibi davranayım bari diye konu açıyorsun.
O mesajlara kadar büyük bir tartışma var ve bunlardan pişmanlık duyduğumu belirtiyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaş özür dilemiyor hala birilerine laf sokma derdin de. Konu açıklamasında 2 tane forum üyesinin ismini vererek de bunu gayet iyi anlatıyor. Hele de hala yorum yapan insanlara sen önce ana dilini öğren de gel diyerek laf sokma çabası olduğu gibi.
Ben forumda kimsenin küs kalmaması için yazdım görmezden geliver ne olacak? Benim adımı vermiş sonra da özür diledi bitti gitti hadi yapmayın.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Bilgisayarımın bir sorunu var ve buraya yazıyorum belki yardımcı olan olur diye. Futbol konularından 1 dakika geçmeden ana sayfada kayboluyor. Yardımcı olan yok.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Hala ortamı germe derdindesiniz ben uzlaşmaya çalıştıkça daha bozuyorsunuz. Forumda insanlarla tartışmak istemiyorum anlayın.
Kardeş Aslan Terbiyecisi yazıyon sonra diyonki seviyeli spor konuşun
''bu ne perhiz bu ne lahana turşusu''

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Her futbol konusunda mewzu çıkıyor. Herkes "oO morUq bİz yEWNdİq ŞiKe bAçE" yada "ŞiQe sArAy" diyor.
Neyse bu konuyla umarım mewzular azalır.

indir (3).jpg

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Hala ortamı germe derdindesiniz ben uzlaşmaya çalıştıkça daha bozuyorsunuz. Forumda insanlarla tartışmak istemiyorum anlayın.
Hocam şunu anlamnız lazım bir tarafa laf atmadan konu açarsanız ben kimsenin gerileceğini sanmıyorum örneğin dünkü derbi nasıldı
ama siz gidip josef de souza aslan terbiyecisi yazarsanız oly çıkar

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şunu anlamnız lazım bir tarafa laf atmadan konu açarsanız ben kimsenin gerileceğini sanmıyorum örneğin dünkü derbi nasıldı
O konuda hatalı olduğumu belirtiyorum zaten.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
taraftarı kışkırtmaya yönelik hareket yapıyorsun
Son konuda senin yaptıkların neydi? Galatasaray başarılı bir takım evet, ama sen Fenerbahçe'nin lig sıralaması Galatasaray'dan üstün olmasına rağmen Fenerbahçe'yi aşağılamaya çalıştın sonra da taraftar kışkırtıyorsun diyorsun. Bu huyundan vazgeç yoksa daha çok böyle "tartışma" çıkar. Konuyu amacından saptıranların en başında olduğunun kanıtı var.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Her taraftar da öyle tipler vardır bi beşiktaş sayfasının fatih terime küfür içeren paylaşımını gördüm ve yorumların çoğu bize yakışmadı kaldır şeklindeydi aynı şey süleyman sebaya küfür edenler içinde geçerli
Her taraftar içinde vardır ben her zaman bir takımın efsane saydiğı kişiye küfür edilmesine karşıyım

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Son konuda senin yaptıkların neydi? Galatasaray başarılı bir takım evet, ama sen Fenerbahçe'nin lig sıralaması Galatasaray'dan üstün olmasına rağmen Fenerbahçe'yi aşağılamaya çalıştın sonra da taraftar kışkırtıyorsun diyorsun. Bu huyundan vazgeç yoksa daha çok böyle "tartışma" çıkar. Konuyu amacından saptıranların en başında olduğunun kanıtı var.
Konuyu okumadığın bariz belli "aslan terbiyecisi" diye başlıyor. Sen asıl huyundan vazgeç ne @cagataymetehan'ın benle ne benim onla sorunum var. Sadece sönen olayı alevlendirmeye çabalayan birisin. Ee gelelim fenerin sırasına, kaç haftadır alt sıralardaydınız sevinsin garibanlarımız.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Olayllı yazı yazarsın daha büyüğünü yazarım ne bekliyordun susmamı mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu okumadığın bariz belli "aslan terbiyecisi" diye başlıyor. Sen asıl huyundan vazgeç ne @cagataymetehan'ın benle ne benim onla sorunum var. Sadece sönen olayı alevlendirmeye çabalayan birisin. Ee gelelim fenerin sırasına, kaç haftadır alt sıralardaydınız sevinsin garibanlarımız.
o farklı konu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,866
Üyeler
164,062
Son üye
efeylmz
Top Bottom