Neler Yeni

Futbol Konuları Artmaya Başladıkça Durum Daha Da Kötüleşiyor!

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Keşke doğru sözleri doğruları yapanlar söylese. Ama bu demek olmuyor ki hata yapamaz herkes hata yapabilir. Bende eskiden çok holiganlık yapıyordum zamanında kalp kırmaya başladığımı farkedince bıraktım. Güzelce herkes tartıştığı sürece sorun yok bence.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Teknoloji formunda bence Futbol konuşulmamalı.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Atletico falcaosu.
O zamanlar dünyanın en iyilerindendi.
Şimdi tribünde taraftarların açığını kapatıyor
:(
Türk takımları olarak kariyere yatırım yapmayı çok severiz. Umarım bu huylarını bir an önce bırakırlar ve umarım Mesut da başarılı olur...

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
işe objektif bakan kişi sayısı az
genelde hepsi kendi takımını üstün görüyor yenilince kabul edemiyor
lan he de geç a

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Emre Şanda
Dostlarım selam,

Kimse tarafsız objektif olmak zorunda değil ama bir yorum yaparken cümlelerine dikkat etmeli.

Herhangi bir takım kazandığında hakem hatalıydı demek yerine neden şike yapıldı diyorsunuz?

Herhangi bir takım transfer yaptığında sakatlanması yüksek yerine neden bir Falcao vakası neden kronik diyorsunuz?

Bir maç konusu açıldığında maçı konuşmak yerine neden biz size 6 attık bizim UEFA kupamız var diyorsunuz?

Ortada saygılı mesafeli bir tartışma var iken bu cümleler insanları geriyor ve kavga zeminini oluşturuyor.

Futbol konularından soğumaya başladım. @kaplanharun ve @5x_d4emon ile bu yüzden gereksiz tartışmalara girdim.

Eğer biraz bu durumlara dikkat edersek güzel futbol konuları olacağını düşünüyor hepinize iyi forumlar diliyorum.

Lütfen bu konu altında tartışmayınız.
Biz sürekli uçak kaldırıyoruz. Bazılarıda Esenler otogarında otobüs karşılasın :D NOT : Bu yoruma cevap olarak ağlamak isteyen ağlayabilir. Dikkate alınmayacaksınız.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok doğru ama son "tartışma" konusundaki mesajlar hiç de kavga çıkarmayacak cinsten değildi. Bazı Galatasaraylılar (ilk sayfada hepsi var) övünmekten çok mutlu oluyor ve karşı tarafın başarısızlığı ile dalga geçiyor hiçbiri yetmezmiş gibi bizim onlara karşı çıkmamıza daha çok karşılık veriyorlar. Hele içlerinde biri var onu zaten herkes biliyordur takımları kupa sayısına göre karşılaştırıyor. O kişi özellikle "tartışmayı" başlatanların elebaşlarından. Ben kendi takımımın başarısını söyleyince "yaptınız da ne oldu" diyenler oldu. Yani nasıl "tartışma" çıkmasın ki. Kendilerinin başarısı çok iyi bizimkiler çok kötü. Forumda böyle kişiler varken her futbol konusunda tartışma çıkar. Emin olun çıkar.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Batuhan Divrik
Bu konuda dünün tartışması yapanın insanlıktan haberi yoktur. Arkadaş özür dilemiş bizden de özür dilemek konuyu kapatmak gerekir.
Arkadaş özür dilemiyor hala birilerine laf sokma derdin de. Konu açıklamasında 2 tane forum üyesinin ismini vererek de bunu gayet iyi anlatıyor. Hele de hala yorum yapan insanlara sen önce ana dilini öğren de gel diyerek laf sokma çabası olduğu gibi.

T.P.G.

80+ Titanium
Birilerinin adını vererek algı yapıp kendi ismini temize çıkarma çabası.
Haklısın.
Dostlarım selam,

Kimse tarafsız objektif olmak zorunda değil ama bir yorum yaparken cümlelerine dikkat etmeli.

Herhangi bir takım kazandığında hakem hatalıydı demek yerine neden şike yapıldı diyorsunuz?

Herhangi bir takım transfer yaptığında sakatlanması yüksek yerine neden bir Falcao vakası neden kronik diyorsunuz?

Bir maç konusu açıldığında maçı konuşmak yerine neden biz size 6 attık bizim UEFA kupamız var diyorsunuz?

Ortada saygılı mesafeli bir tartışma var iken bu cümleler insanları geriyor ve kavga zeminini oluşturuyor.

Futbol konularından soğumaya başladım. @kaplanharun ve @5x_d4emon ile bu yüzden gereksiz tartışmalara girdim.

Eğer biraz bu durumlara dikkat edersek güzel futbol konuları olacağını düşünüyor hepinize iyi forumlar diliyorum.

O kadar konu açan birinin bunu söylemesi trajikomik.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dostum anlasana artık bunu yapmayalım diyorum bende yapmayacağıma söz veriyorum.
"Josef de Souza nam-ı değer Aslan Terbiyecisi" bu cümleyle zaten kötüye götürüyorsun.
Anlamadığım bir şey var bunu dedikten sonra ne bekliyordun

Phenoma

80+ Silver
Dostlarım selam,

Bence bu Futbol konuları fazla büyüdü.
Tamam sakin olun... Mod lar halledecektir

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Biz sürekli uçak kaldırıyoruz. Bazılarıda Esenler otogarında otobüs karşılasın :D NOT : Bu yoruma cevap olarak ağlamak isteyen ağlayabilir. Dikkate alınmayacaksınız.
Hocam bakın yapmayın konu tartışmak için değil, barışmak için var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,849
Üyeler
164,060
Son üye
sök3cü
Top Bottom