Neler Yeni

Futbol Konuları Artmaya Başladıkça Durum Daha Da Kötüleşiyor!

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Her taraftar da öyle tipler vardır bi beşiktaş sayfasının fatih terime küfür içeren paylaşımını gördüm ve yorumların çoğu bize yakışmadı kaldır şeklindeydi aynı şey süleyman sebaya küfür edenler içinde geçerli
Her taraftar içinde vardır ben her zaman bir takımın efsane saydiğı kişiye küfür edilmesine karşıyım
Bu arada bu josef ne profesyonel topçu fenerbahçedeyken de işini on numara yapıyordu beşiktaştayken de bir fenerbahcelinin de adama küfür ettiğini görmedim

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kendi ortamı gerdirip sonra da başkalarına suç atması? 10/10 hareket.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olayllı yazı yazarsın daha büyüğünü yazarım ne bekliyordun susmamı mı ?
İlk önce sen yazdın ben senin yazdığını gördüm tartışma öyle başladı yalana gerek yok.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Konuyu okumadığın bariz belli "aslan terbiyecisi" diye başlıyor. Sen asıl huyundan vazgeç ne @cagataymetehan'ın benle ne benim onla sorunum var. Sadece sönen olayı alevlendirmeye çabalayan birisin. Ee gelelim fenerin sırasına, kaç haftadır alt sıralardaydınız sevinsin garibanlarımız.
Olayllı yazı yazarsın daha büyüğünü yazarım ne bekliyordun susmamı mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

o farklı konu
Bence konuyu uzatmanın alemi yok sonuçta bir maç 1 gün sevinir yada üzülürsün birbirimizi kırdığımıza değmez

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
İlk önce sen yazdın ben senin yazdığını gördüm tartışma öyle başladı yalana gerek yok.
Ben arkadaşın avrupa kupasını çok değersiz olduğunu düşündüğü için ona göre cevp verdim
biraz fazla agresifti onu kabul ediyorum

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuyu okumadığın bariz belli "aslan terbiyecisi" diye başlıyor. Sen asıl huyundan vazgeç ne @cagataymetehan'ın benle ne benim onla sorunum var. Sadece sönen olayı alevlendirmeye çabalayan birisin. Ee gelelim fenerin sırasına, kaç haftadır alt sıralardaydınız sevinsin garibanlarımız.
"aslan terbiyecisi" yazmıyor farklı konudan bahsediyorsun. Olayı alevlendirmeye değil seni huyundan vazgeçirmeye çalışıyorum. Ee gelelim bana tartışmayı yeniden alevlendirmeye çalışıyorsun deyip Fenerbahçelilere "gariban" diyen sana.
Kim tartışma çıkarıyor artık hepsi aşikar olduğuna göre vazgeç de bitsin artık senle olan "tartışmamız" bitsin ben artık bıktım bu "tartışma" dan.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
"aslan terbiyecisi" yazmıyor farklı konudan bahsediyorsun. Olayı alevlendirmeye değil seni huyundan vazgeçirmeye çalışıyorum. Ee gelelim bana tartışmayı yeniden alevlendirmeye çalışıyorsun deyip Fenerbahçelilere "gariban" diyen sana.
Kim tartışma çıkarıyor artık hepsi aşikar olduğuna göre vazgeç de bitsin artık senle olan "tartışmamız" bitsin ben artık bıktım bu "tartışma" dan.
Bu atarını seneler sonra şampiyonluk yarışında olmanıza veriyorum.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Böyle bir konu garip, bu konuyu senin açman daha da garip

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu atarını seneler sonra şampiyonluk yarışında olmanıza veriyorum
Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına umudum yok (Gerçekten ligin başladığı zamandan beri). Lütfen artık şu "tartışmayı" bitirelim ben sana karşı ne hata yaptıysam özür dileyip çekiliyorum. Sende özür dile, eskiden yaşananların hepsini unutalım.
Ha dilemezsen de önemi yok olan sana olur ben iyi niyetimi sunuyorum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına umudum yok (Gerçekten ligin başladığı zamandan beri). Lütfen artık şu "tartışmayı" bitirelim ben sana karşı ne hata yaptıysam özür dileyip çekiliyorum. Sende özür dile, eskiden yaşananların hepsini unutalım.
Ha dilemezsen de önemi yok olan sana olur ben iyi niyetimi sunuyorum.
Tamam benim dediğim gibi, bir adım gelene 2 adım atarım. Özür dilerim. İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,858
Üyeler
164,061
Son üye
MelihKabak
Top Bottom