Neler Yeni

Futbol Kulübü Hakkında?

Geç Kaldım mı?

• Evet

Oylar: 4 33.3%
  • Hayır!

Oylar: 8 66.7%

• Oy kullanan toplam üye
    12
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Engine
17 yaşındayım Futbola aşırı düşkünlüğüm var.Önceden çok iyi oynardım.Yani 15 Yaşında Kulup hocaları çağırıyordu Maddi imkansızlıktan gidemiyordum.Şuan kendi gelirimi elde edebildiğim için Kulübe yazılmayu düşünüyorum geç mi kaldım?
Ve bende Insanlarla diyologa girme,Çekingenlik vs şeyler mevcut bunlarda beni etkiliyor gibi hissediyorum.

2mApoo

80+ Silver
17 yaşındayım Futbola aşırı düşkünlüğüm var.Önceden çok iyi oynardım.Yani 15 Yaşında Kulup hocaları çağırıyordu Maddi imkansızlıktan gidemiyordum.Şuan kendi gelirimi elde edebildiğim için Kulübe yazılmayu düşünüyorum geç mi kaldım?
Yaaaannniiiiiii belki biraz ama hinede yazdır. Ben zamanında futsal oynarrdım. Hine başlamak istiyom

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ve bende Insanlarla diyologa girme,Çekingenlik vs şeyler mevcut bunlarda beni etkiliyor gibi hissediyorum.
Hayır neden geç kalasın? 24-25 yaşında ünlenen de var 17 yaşında ünlenen de. Burada önemli olan senin istikrarın ve disiplinin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Engine
Ankarada Yaşıyorum.Altaysporun Altyapısına Yazılmayı düşünüyorum.Ayriyetten yorumlarınız için teşekkürler.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
kanka kardeşim çok uzun sene oynadı başakşehirin abdullah avcı döneminde bizzat ondan alınmış performans madalyası var ancak yükselemedi ve bıraktı. paran olması lazım torpil lazım veya en azından sosyal medya desteği lazım (örn arda) ve yaşın geçmiş artık senin ayağının topa alışması 2 sene en az mbappe 19 yaşında avrupa kupası kazandı.
demem o ki süperlig bile sana hayal ama ben futbolu seviyorum oyamak istiyorum dersen başla alt liglerde ilerlersin en azından ve gene oralar da bile para kazanırsın.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
kendine güveniyorsan bir yerden başlayabilirsin. İlla 2-3 yılda profesyonel olacaksın diye bir şey yok.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben saldım abi 3 yıl lisanslı oynadım en son u-13 deydik zırt pırt antrenörümüz para istiyordu aylık ücret veriyorduk çoğu kulüpte lisanslılar ücret ödemiyordu mesela ta zamanında her pazar yada cumartesi lig maçı oluyordu 5 liramı ne alıyorlardı hani tamam hakları ama aidatta ödüyoruz onu karşılayın bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,009
Üyeler
167,409
Son üye
Moistman
Top Bottom