Neler Yeni

Futbol Oynarken Sırüstü Düştüm Ve Sol Bacağım Her Yürüdüğümde Ağırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Arkadaşlar Ben Futbol Oynarken Sırt Üstü Düştüm,Bel İle Sırt Arasındaki Sol Bacağıma Düştüm,Yürürken, Sol Bacağıma Basınç Yaparken Ağırıyor Ve Koşamıyorum Topalayarak Gidiyorum ,6 Gün Oldu Hala Aynı Durum,Sol Bacağımın Kemiği Kırılmadı Veya Morarmadı,Sizce Ne Yapabilirim,Doktor'a Gitmem Gerekli Mi?

Akiran

80+ Silver
Arkadaşlar Ben Futbol Oynarken Sırt Üstü Düştüm,Bel İle Sırt Arasındaki Sol Bacağıma Düştüm,Yürürken, Sol Bacağıma Basınç Yaparken Ağırıyor Ve Koşamıyorum Topalayarak Gidiyorum ,6 Gün Oldu Hala Aynı Durum,Sol Bacağımın Kemiği Kırılmadı Veya Morarmadı,Sizce Ne Yapabilirim,Doktor'a Gitmem Gerekli Mi?
Bu olayın üzerinden 6 gün geçtiği halde ağrı geçmemiş, bir doktora görünün.

Aware

80+ Silver
Doktor doktor doktor.

Ak'f

80+ Bronze
Aynı durum başıma geldi kas ezilmesi veya kas hasarı oluyor genelde. Doktora git sana jel yazacaktır. 1.5 aya geçiyor. Sendeki de aynı durumsa tabii

Top Bottom