bütçe ne kadar kankiSelamlar arkadaşlar
futbol topu almayı düşünüyorum da taş zeminde oynamak için önerebilir misiniz?
bütçen varsa orjinal nike al ben zamanında 45 liraya orjinal içten dikişli nike almıştım 5-6 yıl kullandım daha sonra kayboldu topSelamlar arkadaşlar
150 yi pek geçmesinbütçe ne kadar kanki
150 yi pek geçmesin
ya bende de kaç yıl önceki şampiyonlar ligi topu vardı da taşınırken havası inikti patlak diye atmışlarbütçen varsa orjinal nike al ben zamanında 45 liraya orjinal içten dikişli nike almıştım 5-6 yıl kullandım daha sonra kayboldu top
bu top ben küçükken 2.5 liraydı şimdi 20 olmuş ya bir ona yanarımBunu alabilirsin, sağar olma garantili...
Alıntıyı görüntüle
bu topla bunun dikişlisi arasında 50 tl fark var hangisi daha iyi olurSelex Pro Gold Futbol Topu Tüm Sert Zeminlere - n11.com
Selex Pro Gold Futbol Topu Tüm Sert Zeminlere 100,00 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Selex Futbol Topu fiyatı Bireysel & Takım Sporları kategorisinde.urun.n11.com
dikişli top daha dayanıksız dikişleri açılldımı o top ölmüş demektir ve sen sert zemin dedin diye özellikle sıkıştırma önerdim yani dikişliler dayanıklı olmaz beton zeminde fazlaya bende de kaç yıl önceki şampiyonlar ligi topu vardı da taşınırken havası inikti patlak diye atmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu top ben küçükken 2.5 liraydı şimdi 20 olmuş ya bir ona yanarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu topla bunun dikişlisi arasında 50 TL fark var hangisi daha iyi olur
Bunu alabilirsin, sağar olma garantili...
Alıntıyı görüntüle
Ah o yüze çarptığında soğuk havada tokat etkisi insan bir afallıyor o topu suratına yiyince.
hocam decathlondan alın ucuz ve iyi hatta o bütçeye 2 tane bile alabilirsinSelamlar arkadaşlar
acısı geldiBunu alabilirsin, sağar olma garantili...
Alıntıyı görüntüle