Neler Yeni

FUTBOLA BAŞLAYACAĞIM AMA ÇARESİZİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN

PinsizAMD

80+ Bronze
Arkadaşlar selam futbola başlayacağım yaşım 15 ama olay şu ben geçen yıldan önce 2020 başında yazılacaktım marta doğru korona çıktı gg oldu.
(ameleyatta oldum)
şimdi yazılmayı düşüüyorum (amatör klübe ilk defa lisansım yok)
ama olay şuki hoca amatörde seçme yapıyor mu?
yoksa direktmen antrenmanlara çıkabilir miyim?
çok kararsızım lütfen yardımcı olun :D
şimdiden teşekkür ederim
(stoper solbek önlibero oynuyorum 2 yıldan beri arkadaşlarımla vb eğlencesine)
fiziğim boyum falan uzun kilo vb ama bi yandam korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam futbola başlayacağım yaşım 15 ama olay şu ben geçen yıldan önce 2020 başında yazılacaktım marta doğru korona çıktı gg oldu.
(ameleyatta oldum)
şimdi yazılmayı düşüüyorum (amatör klübe ilk defa lisansım yok)
ama olay şuki hoca amatörde seçme yapıyor mu?
yoksa direktmen antrenmanlara çıkabilir miyim?
çok kararsızım lütfen yardımcı olun :D
şimdiden teşekkür ederim
(stoper solbek önlibero oynuyorum 2 yıldan beri arkadaşlarımla vb eğlencesine)
fiziğim boyum falan uzun kilo vb ama bi yandam korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Direkt antrenmana başlayabilirsin ama liglerin başlamasına yakın hoca seçme yapar bazılarını eler onlarla antrenman yapar

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt antrenmana başlayabilirsin ama liglerin başlamasına yakın hoca seçme yapar bazılarını eler onlarla antrenman yapar
Anladım ama takıma girerim dimi lisansım çıkar yani?

PinsizAMD

80+ Bronze
Dediğim gibi liglerin başlamasına yakın hoca bazılarını eler kalanlarin lisansi çıkar seçilirsen kadroya çıkar lisansin
Anladım çok teşekkür ederim :D.

Dediğim gibi liglerin başlamasına yakın hoca bazılarını eler kalanlarin lisansi çıkar seçilirsen kadroya çıkar lisansin
Eğer her şey yolunda giderse tekrardan yazarım buraya :)

PinsizAMD

80+ Bronze
Dostum ben amatör ligde oynadım. Yaşım 17 tekrardan başlamak istiyorum. Hiç bir şey için geç değil.
Teşekkür ederim birazcık top hakimiyetim zayıf ondan aşırı korkuyorum tek korkum o (top sektirken kendimi tutamayıp havaya aşırı sertçe vuruyorum 10 15 metre top havaya gidiyor sonra tekrar kontrol ediyorum öyle bir tikim var tek korkum bu birde sektirken max 10 15 sektiriyorum bundan kaygılıyım tek)

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
yakın zamanda arkadaşım bursaspor ve başakşehirin seçmelerine girdi katılımın herkese açık olduğunu biliyoru ama tam olarak bir bilgim yok araştırırsan bir şey bulabilirsin belki

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yunus Emre Kuyumcuoğlu
Teşekkür ederim birazcık top hakimiyetim zayıf ondan aşırı korkuyorum tek korkum o (top sektirken kendimi tutamayıp havaya aşırı sertçe vuruyorum 10 15 metre top havaya gidiyor sonra tekrar kontrol ediyorum öyle bir tikim var tek korkum bu birde sektirken max 10 15 sektiriyorum bundan kaygılıyım tek)
Bak kankam top sektirmek vs. fazla önemli değil. Günümüz futbolunda en önemli olan şey kişinin fiziki performansı, kondisyonu.

PinsizAMD

80+ Bronze
yakın zamanda arkadaşım bursaspor ve başakşehirin seçmelerine girdi katılımın herkese açık olduğunu biliyoru ama tam olarak bir bilgim yok araştırırsan bir şey bulabilirsin belki
Lisansım yok sorun olurmu?

Bak kankam top sektirmek vs. fazla önemli değil. Günümüz futbolunda en önemli olan şey kişinin fiziki performansı, kondisyonu.
Kante gibi koşuyorum topu alıp 4 5 metre sürüp atağa yardımcı oluyorum en iyi özellğiğim bu birde şutlarım fena sayılmaz :)

PinsizAMD

80+ Bronze
Top Bottom