LaketrooS
80+ Silver
Çalım yapmayı çok seviyorum. Pas atmayı da seviyorum ama bence çalım daha eğlenceli geliyor bana. Sezonun ilk maçına biraz geç çıktım yani geçen hafta. 1 gol attım sol açıkta (çalım atarak attım.) Ondan sonra hoca bu hafta yani bugün beni ikinci yarı sağ açıka koydu ama bir şey yapamadım 4 tane faul çalındı bana. Sürekli faul yaptı rakip. Hoca bana kötü oynadın dedi. Ben orta saha oynamak istiyorum ama hoca oynatmıyor. İlla da sağ açık oyna diyor. Bazı çocuklar hocaya beni övüyor işte adamları çok kolay geçiyor, bir bakıyorum tüm rakibi çalımmamış fln diye hoca sonra illa sağ açık diyor bugünde sağ bek sürekli ileri vurdu ben yanındayım boşum ileri vuruyor koş diyor hocada aynısını diyor çocuğun yanındayım yinede vuruyor hocada haliyle bana kızıyor. Aslında hoca bana sürekli nasıl atiyon lan çalımları fln diyor hocada beni övüyor. Bide bizim birkaç kişi taraftarlar ben bir çalım atınca hemen bağırıyorlar bende gaza geliyom daha çok çalım atasim geliyor. Ne yapayım sizce kendimi geliştirmek için neler yapmalıyım? Yardim eder misiniz yaşım 15. Hoca biraz daha iyi oyna A takıma antrenmanlara çıkacaksın dedi. Ne yapmalıyım sizce?