Neler Yeni

Futbolu kötü oynamak

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Yani paslarım şutlarım kötü yazmışsın çalım atamıyorum demişsin yabancı bir ülkede olsan bir türlü yolunu bulursun mesela Kenan karaman adamın alman aklı dışında hiç bir vasfı yok ama bjk de oynadı ama Tr de ya aşırı yetenek ya da torpil olacak anladığım kadarıyla sen de ikisi de yok yani bence senin şansın yok

Çocukken mahallede okulda oynardım teknik falan vardı. Son 2 3yıldır neredeyse hiç oynamıyorum ve kilo aldım baya şimdi yine teknik falan var fakat çok çabuk bitiyor nefesim ve eski çevikliğim esnekliğim gitmiş ne yapabilirim?
Kondisyon antrenmanı yap.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Hocalarım eğer gelişme olursa konuda belirtirim. Bütün cevaplarınız için teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum 🙂

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürler 🙂
Ağa keşke şansım olmadan bir yerden baslayabilsem yeteneğim abartılacak derecede yok ama oyun görüşüm ve tekniğin gayet iyi ama şanssızım ve yaşım gittikçe ilerliyor keşke yapabilsem , brom sana diyeceğim şu eğer bir altyapidaysan orada kendini geliştirmeye çalış olmazsa da çok zorlama ama eğer dediğin gibiyken ve bir kulüpte oynamiyorsan işin çok zor piyasada ne yetenekler harcandı bir haberin olsa var ya ? Çabala ama ısrarcı olma

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Ağa keşke şansım olmadan bir yerden baslayabilsem yeteneğim abartılacak derecede yok ama oyun görüşüm ve tekniğin gayet iyi ama şanssızım ve yaşım gittikçe ilerliyor keşke yapabilsem , brom sana diyeceğim şu eğer bir altyapidaysan orada kendini geliştirmeye çalış olmazsa da çok zorlama ama eğer dediğin gibiyken ve bir kulüpte oynamiyorsan işin çok zor piyasada ne yetenekler harcandı bir haberin olsa var ya ? Çabala ama ısrarcı olma
Hocam bir altyapıda değilim fakat gitmek isterim. Şu anlık antrenman yapmaya çalışıyorum. Gelişme var fakat çok az var. Belki süreyi arttırırsam gelişebilirim. Teşekkürler.

Top Bottom