TRSTEADY 80+ Silver Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 3,012 Dahası Reaksiyon skoru 1,466 Konum Gaziantep İsim Emre 6 Şubat 2023 #14 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: türkiyenin neden gelişmediği belli oldu Devamı için tıklayın... Türkiyenin gelişmesine faydası olmayanların taklidini yaptım bro
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: türkiyenin neden gelişmediği belli oldu Devamı için tıklayın... Türkiyenin gelişmesine faydası olmayanların taklidini yaptım bro
Mantıklı Kanks Aferim 80+ Bronze Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1,969 6 Şubat 2023 #15 emrecitlak yazmış: Türkiyenin gelişmesine faydası olmayanların taklidini yaptım bro Devamı için tıklayın... ama sen ölmüş biriyle dalga geçiyosun resmen? ölü hakkında ironi yapılmaz
emrecitlak yazmış: Türkiyenin gelişmesine faydası olmayanların taklidini yaptım bro Devamı için tıklayın... ama sen ölmüş biriyle dalga geçiyosun resmen? ölü hakkında ironi yapılmaz
TRSTEADY 80+ Silver Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 3,012 Dahası Reaksiyon skoru 1,466 Konum Gaziantep İsim Emre 6 Şubat 2023 #16 Mantıklı Kanks Aferim yazmış: ama sen ölmüş biriyle dalga geçiyosun resmen? ölü hakkında ironi yapılmaz Devamı için tıklayın... Ben ölen kişiyi tanımadan onun bi anda fanı olanlarla dalga geçtim. Kara mizah sevdiğim için bide öyle yazdım
Mantıklı Kanks Aferim yazmış: ama sen ölmüş biriyle dalga geçiyosun resmen? ölü hakkında ironi yapılmaz Devamı için tıklayın... Ben ölen kişiyi tanımadan onun bi anda fanı olanlarla dalga geçtim. Kara mizah sevdiğim için bide öyle yazdım