Neler Yeni

Yardım FUXI-H3 ADAMLARIN SESINI ALAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Muhsin
Bluetooth değil de hocam 2.4G performansı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1099TL'ye aldım memnun eder mi sence ne diyorsun? 2-3 güne gelecek kulaklık.
Bir de kutu içinden mouse pad çıkıyormuş doğru mu?
Yok hocam mouse pad cikmiyor kucuk binfuxi sticker var icinde ben aldigimda sanirsam ya 500 e yada 600 e almistim yazin ses kalitesine gelirsek beni tatmin ediyor hocam oyle cok pahali kulakliklar deneyimlemedim ama hic bi sorun yasamadim muzik dinlemeyi seven birisiyim o konudada cok rahatim bi ara 17 aaat boyunca kulagimda durdu cikarttigimda hic bi agri vb hissetmedim yani bana gore guzel bir kulaklik hem cok hafif terletmiyor yoruldunuz diyelim bt ye alip yatin yataga dinleyin muzik genellikle boyle :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Eren
Bluetooth değil de hocam 2.4G performansı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1099TL'ye aldım memnun eder mi sence ne diyorsun? 2-3 güne gelecek kulaklık.
Bir de kutu içinden mouse pad çıkıyormuş doğru mu?
Mouse pad niye çıksın kulaklıktan ben sevmedim müzik olarak da kötü filim performansida kötü

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yusuf Karayer
Yok hocam mouse pad cikmiyor kucuk binfuxi sticker var icinde ben aldigimda sanirsam ya 500 e yada 600 e almistim yazin ses kalitesine gelirsek beni tatmin ediyor hocam oyle cok pahali kulakliklar deneyimlemedim ama hic bi sorun yasamadim muzik dinlemeyi seven birisiyim o konudada cok rahatim bi ara 17 aaat boyunca kulagimda durdu cikarttigimda hic bi agri vb hissetmedim yani bana gore guzel bir kulaklik hem cok hafif terletmiyor yoruldunuz diyelim bt ye alip yatin yataga dinleyin muzik genellikle boyle :D
Bilmiyorum bazılarında çıkmışta incelemelerde görmüştüm.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
burak
kanka şuan kulağımda 2 el cs salladım arkadaşlarla da oynuyorum birinde barracuda var brinde blackkshark var en iyi sesi ben kasıyorum
benim kulaklık farklı mı anlamadım ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Eren
700 TL'ye kulaklık alıyon beklediklerin ilginç :D
H2002p kullandim 1.5 yıl aynı fiyata aldim h2002p harika bir kulaklık aşırı seviyordum performans konusunda bu kulaklıkgi alırken bie miktar alt segmenti olur dedim ama segmenti bile yok

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
burak
H2002p kullandim 1.5 yıl aynı fiyata aldim h2002p harika bir kulaklık aşırı seviyordum performans konusunda bu kulaklıkgi alırken bie miktar alt segmenti olur dedim ama segmenti bile yok
biri kablolu biri kablosuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Furkan Eren

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Muhammed Ali Şimşek
7.1 gerçek 7.1 olmuyo zaten stereo kullanmak en mantıkısı ve daha iyi sonuç veriyo

• Beğen
Reaksiyonlar: agno
Top Bottom