Neler Yeni

Yardım FUXI-H3 ADAMLARIN SESINI ALAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Muhsin
Selamlar fuxi h3 de alirken buraya sormustum o zamanda ayni indirim vardi sanirsam oyun oynuyacagimida belirtmistim ama suan valoda adamlarin ayak sesini alamiyorum alsam bile cok sacma sapan yerlerden geliyor ne taraftan geldigi anlasilmiyor ne yapmam lazim kulaklik diger alanlarda sorunsuz memnunum ama bu sıkıntıyı yasayinca moralim bozulmadi degil

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Osman
L = left = sol
R = right = sağ
kulak içindir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Muhsin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklemeyi unutmusum bu kulaklik tam maeka olarak Havit Gamenote FUXI-H3 ve KULAKUSTU kulaklikdir

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Mert ash
ben normal bir şekilde alıyorum 7.1 modunu sevmedim ama dene istersen mic tuşuna basılı tut

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yusuf Karayer
Bak üzüldüm şimdi bende aldım kulaklığı kargoda şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan Eren
3 gün kullandım iade ettim kesinlikle değmez illa Bluetooth olacaksa biraz paraya kıymak lazım h2002p harika bir model ama huxi değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Muhsin
Bak üzüldüm şimdi bende aldım kulaklığı kargoda şuan.
Hocam kulaklik cidden guzel konforudur suyudur buyudur mukemmel cok severek kullaniyorum sadece bu ayak seslerini alamiyordum onada arkadaslar yardimci oldular insallah bi denyecegim ise yarayacagini dusunuyorum

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Yusuf Karayer
3 gün kullandım iade ettim kesinlikle değmez illa Bluetooth olacaksa biraz paraya kıymak lazım h2002p harika bir model ama huxi değil
Bluetooth değil de hocam 2.4G performansı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kulaklik cidden guzel konforudur suyudur buyudur mukemmel cok severek kullaniyorum sadece bu ayak seslerini alamiyordum onada arkadaslar yardimci oldular insallah bi denyecegim ise yarayacagini dusunuyorum
1099TL'ye aldım memnun eder mi sence ne diyorsun? 2-3 güne gelecek kulaklık.
Bir de kutu içinden mouse pad çıkıyormuş doğru mu?

Top Bottom