bilgim yok ama voltaj alamıyor olabilirFX6100 Ekran kartına overclock yaparak 4Ghz ye kadar çıkarttım fakat stabil 4GHz çalışmıyor. Ne yaparsam stabil çalıştırabilirim.
1.400'e çektim Voltajı ama hala istediğim stabilite yok 3GHzlere 1GHzlere düşüyor arada.bilgim yok ama voltaj alamıyor olabilir
dikkatlicene bvoltaj arttır kademeli olarak
OC hakkında bilgim yok sadece ileri sürüdm görüşümü
biraz daha arttırmayı dene sabır bu iş kanka1.400'e çektim Voltajı ama hala istediğim stabilite yok 3GHzlere 1GHzlere düşüyor arada.
bunun o.cyle alakası yok windowstan güç seneceklerinden yüksek performans olarak ayarla eğer öyleyse biostan bi kaç şeyi devre dışı bırakman gerecek advanced cpudanYük altında stabil ama boştayken dalgalanıyor. Performans kaybı yaşatır mı oyunlarda?
Yüksek performansta zaten Nihai performansa alayım mı? Ve ne ayarı yapmam lazım.bunun o.cyle alakası yok windowstan güç seneceklerinden yüksek performans olarak ayarla eğer öyleyse biostan bi kaç şeyi devre dışı bırakman gerecek advanced cpudan
biostan advanced cpu kısmına girip ordaki herşeyi disabled yaparsan sorunun çözülür büyük ihtimalleYüksek performansta zaten Nihai performansa alayım mı? Ve ne ayarı yapmam lazım.