Çözüldü✓ G-29 Oyun içi yamuk direksiyon sorunu.

Laz Wayne

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar,

G-29 direksiyon seti bütün oyunlar da araç içi kameraya geçtiğim zaman direksiyon her oyunda yamuk gözüküyor. Rootsuz araç gibi...

G-hub güncellemesi vs her şeyi yaptım fakat sorunu çözemedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    638.4 KB · Hit: 164
  • WhatsApp Image 2022-10-31 at 18.37.52.jpeg
    WhatsApp Image 2022-10-31 at 18.37.52.jpeg
    489.3 KB · Hit: 187
Merhabalar,

G-29 direksiyon seti bütün oyunlar da araç içi kameraya geçtiğim zaman direksiyon her oyunda yamuk gözüküyor. Rootsuz araç gibi...

G-hub güncellemesi vs her şeyi yaptım fakat sorunu çözemedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
direksiyon motorundan kaynaklanıyor olabilir , başka oyunlarda da bu sorun varmı

Açıp içini düzeltmem gerekebilir. Onun dışında hassasiyet ile olucak iş değil.

direksiyon motorundan kaynaklanıyor olabilir , başka oyunlarda da bu sorun varmı
Sanmıyorum. Çünkü G-hub güncellemesi geldikten sonra bu tarz bir sorun olduğunu düşünüyorum. Aktif oynuyordum 1 gün önce ve sonrasın da güncelleme sonucu gitmiş de olabilir. Fakat işte sorunu yaşayan birileri var ise belki çözümü de vardır diye düşünüyorum..
Açıp içini düzeltmem gerekebilir. Onun dışında hassasiyet ile olucak iş değil.
+

Hocam aynı durumu defalarca yaşadım çözümü çok basit, oyuna girdiğinizde direksiyonu tam sağa ve tam sola çevirdiğinizde kalibre olacaktır. Tek sorun bunu her defasında tekrarlamanız gerekecektir.

Hocam aynı durumu defalarca yaşadım çözümü çok basit, oyuna girdiğinizde direksiyonu tam sağa ve tam sola çevirdiğinizde kalibre olacaktır. Tek sorun bunu her defasında tekrarlamanız gerekecektir.
Çözümün bu kadar basit ve saçma olacağına kimse inandıramazdı beni.. Dediğini yaptım denedim tam sağ ve tam sol direksiyonu çevirdim ve düzeldi.

Bu sorun sanırsam G-HUB ile alakalı.. Şöyle bir durum var birinin ihtiyacına yarar okur sorun ile karşılaşır ise diye söylüyorum.

G-Hub da şuan G-29 yazılım da problemi varmış logitech canlı destek ile görüştüğümde bu sorunun farkında olduklarını ve yeni güncellemeler ile sorunu kaldırmaya uğraşacaklarını ilettiler.

Logitech gaming software G-29 için en ideal program fakat logitech artık G-HUB yazılımı ile ürünlerini orada güncel tutup yeni yazılımları oraya çekiyor. Bu yüzden kullanıcılar istese de istemese de G-HUB kullanmak zorunda kalacak. Oysa ki Gaming Sofware de canavar gibi stabil her şey çalışıyordu.. Neyse vardır logitech'in bir bildiği diyelim.

Ve şunu da yapmayın G-HUB kaldırıp Gaming sofware kullanayım G-29 sorunsuz çalışsın diyorsanız yeni aldığınız ürünler gaming sofware yazılımı ile çalışmıyor. Örneğin G-773 kulaklık tamamen G-HUB yazılımı ile aktifleştirilmiş. Haricinde mouse,klavye vb yeni çıkan bütün cihazları logitech G-HUB üzerinden çalıştırıyor.

Gaming sofware de bu cihazları tanıtmak ve ayarlarını yapmanız imkansız.

Bilginize.

Sorun çözülmüştür.

Teşekkürler.

Geri