G-41 chipset için ram önerisi

kaşmir

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar pek bilgim yok eski bir kasa olduğu için aşağıdaki ram tavsiye edildi uygun mudur acaba kasaya yoksa onericeginiz başka ram var mı simdiden teşekkürler

Anakart Pegatron İPM41-D3
Chipset Intel g-41
1. Slottaki ramim samsung m378b5773ch-0ch-9

g-41 chipsetler için alabileceğin güzel bir ama bu fiyata değmez kesinlikle. bu ramın 2. ellerine bak.

Arkadaşlar pek bilgim yok eski bir kasa olduğu için aşağıdaki ram tavsiye edildi uygun mudur acaba kasaya yoksa onericeginiz başka ram var mı simdiden teşekkürler

Chipset Intel g-41
Arkadaşın dediği gibi 2. Ellere bak. Zaten orijinal ürün gelmiyor.

Peki bilgisayarima olur ama dimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan ihtiyaçtan almam lazım 2. El bakamadım pek acil yani
Model o olur ama orijinal gelmiyor boşa parana yazık.

Chipset Intel g-41
Sıfır alınmaz bence hocam Garanti kutu olsa ne olur 1 yıl sonra satarsın veya kullanmazsın muhtemelen zaten

Buda olabilir uyumluluğundan emin değilim fiyat güzel
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/hDM6G

Son düzenleme:
Sıfır alınmaz bence hocam Garanti kutu olsa ne olur 1 yıl sonra satarsın veya kullanmazsın muhtemelen zaten

Buda olabilir uyumluluğundan emin değilim fiyat güzel
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/hDM6G
1800 MHz uymuyor ama güzelmiş fiyatı :(

Model o olur ama orijinal gelmiyor boşa parana yazık.
kankam iş yerine alicam zaten kasa çok eski az idareten kullanalım sonra yeni bir ofis kasasi alırız umarım :) teşekkürler yardımınız için

Yeni ramlerde diğeriyl aynı hızda çalışma vardı bunlarda yokmu ki
1800 MHz uymuyor ama güzelmiş fiyatı :(

kankam iş yerine alicam zaten kasa çok eski az idareten kullanalım sonra yeni bir ofis kasasi alırız umarım :) teşekkürler yardımınız için

Yeni ramlerde diğeriyl aynı hızda çalışma vardı bunlarda yokmu ki
Yoktur bence baya eski çünkü bir de şey sormak istiyorum hatta 2 şey bizim kasada 1 tane samsung m378b5773ch-0ch-9 ram var 2gb şimdi Kingston 4gb takcam farklı markalar bir sorun yaşar mıyım 2. Olarak eğer bakarsanız Samsung ram biraz daha kalın ama Kingston daha ince gibi bu herhangi bir sorun yaşatır mi ?

Yoktur bence baya eski çünkü bir de şey sormak istiyorum hatta 2 şey bizim kasada 1 tane samsung m378b5773ch-0ch-9 ram var 2gb şimdi Kingston 4gb takcam farklı markalar bir sorun yaşar mıyım 2. Olarak eğer bakarsanız Samsung ram biraz daha kalın ama Kingston daha ince gibi bu herhangi bir sorun yaşatır mi ?
Hayir sıkıntı çıkarsa samsungu çıkar. Bu kingston g41 chipsetli anakartlarda performansli zaten.

Eski parçaları hiç bilmiyorum usta ya bendede 1333 MHz vardı ama hiç araştırmadım

Oem samsung crucial kingston hi level bu ramlwrin hepsinin 4 gbsi uyuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,736
Üyeler
191,157
Son üye
MinistryOfAgriCulture
Geri