G Pro X Superlight Mouse'um İçin Switch Önerisi

Merhabalar
Yıllardır bu işlere ciddi paralar harcamış biri olarak yazıyorum. cok mousenin switch, kablo, encoder skatezini değiştirip tamirlerinide yaptım. Birazda hastalık diyelim.
Rekabetci odaklı oyunlarda. milisaniyeler konusur. Mousenin daha iyi kayması switchin daha hızlı tepki vermesi. sensorun daha hızlı tepki vermesi gibi durumlar on plandadır. hatta bunun için bazı sitelerde sensor, tıklama hissiyatı gibi karsılastırmalar bile vardır.(reklam olmaması için site adı yazmıyorum). Konumuz olan Logitech g pro x superlight mousenin fabrika cıkıs switchleri kotudur. Encoderi cok hızlı arıza verir bunlar baslıca sorunlarıdır suana kadar 11 12 adet g pro x superlight elimden gecti arızalısıda gecti modifiye yapıp sattıgımda oldu. Bu mousenin en cok sevilen yonu ise piyasadaki en iyi kablosuz tepkime veren mousedir ve kalıbı cok iyidir. Olaya soyle bakacak olursan g pro x superlight 2 adında yeni modeli cıktı baktıgında kalıp olarak aynı. ama switchlerinde encoderinde ve sensorunde guncellemeye gidildi ve bu sorunlar yenisinde ortadan kaldırıldı. Aslında insanların gerekli gorup sizin gereksiz gordugunuz durum firmanında dikkatini cekti ve boyle bır guncellemeye gittiler. İşin ozeti siz bir mouse aldınız ve switchleri size cok yumusak geldi vurma hissiyatını begenmiyorsunuz ve sert tıklamalı switch alıp urunu modifiye ediyorsunuz bu ufak bir ornegi. iyi gunler
Hocam fikriniz varsa size de sormak isterim. Ajazz aj159 pro ve dareu a950 pro için hangi encoder modelini almak gerekir? İkisinde de Kailh gm8.0 kullanabilir miyim? Ajazz huano kullanıyor orjinalinde ama boyutları aynı mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,314
Üyeler
188,074
Son üye
shadexpert
Geri