- Reaksiyon skoru
- 76
Kendime 100-200 lira arasında yedek fare almak istiyorum. Bu bütçede 3327 bulunduran xotrandan başka fare yok biliyorum. Xotran alacağım ama kafama takılan bir soru var.
Bu xotranda omron switch vardı ben wraith esportstan kailh gm 4.0 alıp lehim ile switch değişimini yapsam nasıl olur? Ayrıca sol tarafta plastiğin altında gizli bir tuş varmış onu da sökmeyi planlıyorum elimi rahatsız eder diye.
Uzun uzun yazdım ama sorularımı özetleyeyim.
1)xotrana kailh gm 4.0 olurmu veya huano blue shell pink dot.
2)gizli tuşu söksem sorun olur mu?
3)daha uyguna switch nereden alabilirim?
4)havyam var fakat lehim pompası da lazım ne önerirsiniz?
@MuratTheFounderOfGariban hocam ne dersiniz?
Büyük ihtimalle uğraştığıma değmeyebilir ama hobi olarak yapmayı planlıyorum zaten bu aktiviteyi ondan dolayı beni vazgeçirmeye çalışmanızı değil nasıl yapabileceğim konusunda rehber olmanızı isterim.
Bu xotranda omron switch vardı ben wraith esportstan kailh gm 4.0 alıp lehim ile switch değişimini yapsam nasıl olur? Ayrıca sol tarafta plastiğin altında gizli bir tuş varmış onu da sökmeyi planlıyorum elimi rahatsız eder diye.
Uzun uzun yazdım ama sorularımı özetleyeyim.
1)xotrana kailh gm 4.0 olurmu veya huano blue shell pink dot.
2)gizli tuşu söksem sorun olur mu?
3)daha uyguna switch nereden alabilirim?
4)havyam var fakat lehim pompası da lazım ne önerirsiniz?
@MuratTheFounderOfGariban hocam ne dersiniz?
Büyük ihtimalle uğraştığıma değmeyebilir ama hobi olarak yapmayı planlıyorum zaten bu aktiviteyi ondan dolayı beni vazgeçirmeye çalışmanızı değil nasıl yapabileceğim konusunda rehber olmanızı isterim.
Son düzenleme: