Neler Yeni

g skil alınır mı? alınmazmı

alperennN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende gskill var alalı 3ay felan oldu şuan bir sorunla karşılaşmadım ama biraz uzun kullanımda ne olur bilmiyorum
3 marka var aklımda 2. el alcam zaten 450 500 civarı seyrediyorlar pazarlıkla 400 450ye gelir işte apacer mı alsam g skil mi corsair mı

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
g skill alınır ama ikinci elde nasıl olur bilemem

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
3 marka var aklımda 2. el alcam zaten 450 500 civarı seyrediyorlar pazarlıkla 400 450ye gelir işte apacer mı alsam g skil mi corsair mı
g skill en mantıklısı apacer kalitesinden şüpheliyim corsair da ise oc yapma yoktu sanırsam

ananas_suyu

80+ Bronze
Apacerde kötü bir marka değil diye biliyorum bence alacağın modelleri internet bak kronik sorunu olan varmı hangisi daha iyi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide az önce forumdami okudum bı yerdemi gördüm hatırlamıyorum ama bir arkadaş dolaptan SSD almış bozuk yollamışlar dolap iadeyi kabul etmiyormuş filan alırken dikkatli ol

alperennN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben su an ddr3 teyım max 1333 mhz zaten bendekı de 1333 dur 3200 bundan ona gecınce kotu bı marka olsa bıle ıyıdır dıye dusunuyorum hangısı ucuzsa ona yonelcem tabi bakıp alcaz :d

Apacerde kötü bir marka değil diye biliyorum bence alacağın modelleri internet bak kronik sorunu olan varmı hangisi daha iyi diye

Bide az önce forumdami okudum bı yerdemi gördüm hatırlamıyorum ama bir arkadaş dolaptan SSD almış bozuk yollamışlar dolap iadeyi kabul etmiyormuş filan alırken dikkatli ol
ben bızzat ekndım alıp denıcem zaten dolap la degıl ısım letgodan alcam sorun da cıkmaz zaten genelde cıkmıyor hıc bozuk bıseyle karsılasmadım boyle seylerde karsılastıgım adamlarda elı ayagı duzgundu sorunu varsa bak ıade edelım falan dıyorlardı oyle adam buluyom zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,800
Üyeler
166,431
Son üye
Yilmazknt
Top Bottom