alperennN
80+ Silver
Bende gskill var alalı 3ay felan oldu şuan bir sorunla karşılaşmadım ama biraz uzun kullanımda ne olur bilmiyorum
3 marka var aklımda 2. el alcam zaten 450 500 civarı seyrediyorlar pazarlıkla 400 450ye gelir işte apacer mı alsam g skil mi corsair mıBende gskill var alalı 3ay felan oldu şuan bir sorunla karşılaşmadım ama biraz uzun kullanımda ne olur bilmiyorum
g skill en mantıklısı apacer kalitesinden şüpheliyim corsair da ise oc yapma yoktu sanırsam3 marka var aklımda 2. el alcam zaten 450 500 civarı seyrediyorlar pazarlıkla 400 450ye gelir işte apacer mı alsam g skil mi corsair mı
ben bızzat ekndım alıp denıcem zaten dolap la degıl ısım letgodan alcam sorun da cıkmaz zaten genelde cıkmıyor hıc bozuk bıseyle karsılasmadım boyle seylerde karsılastıgım adamlarda elı ayagı duzgundu sorunu varsa bak ıade edelım falan dıyorlardı oyle adam buluyom zatenApacerde kötü bir marka değil diye biliyorum bence alacağın modelleri internet bak kronik sorunu olan varmı hangisi daha iyi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide az önce forumdami okudum bı yerdemi gördüm hatırlamıyorum ama bir arkadaş dolaptan SSD almış bozuk yollamışlar dolap iadeyi kabul etmiyormuş filan alırken dikkatli ol