milenix
80+ Gold
İşlemcide yazan değer önemsiz anakartın desteklediği kadar kullabilirsin.Birde amd işlemci olduğu için max 5200 MHz destekliyor 6400 alsam ne yapıcam ki
İşlemcide yazan değer önemsiz anakartın desteklediği kadar kullabilirsin.Birde amd işlemci olduğu için max 5200 MHz destekliyor 6400 alsam ne yapıcam ki
PC açılmama durumu kesinlikle olmaz, öyle durumlarda en kötü max mhzsinde çalıştırır; atıyorum 6000mhz. Ama dediğim gibi sitede yazan değerler gerçeği yansıtmıyor bu ddr4-am4 için de böyle.Vay arkadaş neden sitede böyle bişey yapmışlarki bende oraya göre bakıyorum çok garibime gitti yükselemezsin falan dediler pc açılmaz falan demekki herkesi dinlememek lazım
İşlemcide yazan değer önemsiz anakartın desteklediği kadar kullabilirsin.
Anladım hocam yanlış bilgilendirmişler demekki teşekkür ederim sağlıcaklaPC açılmama durumu kesinlikle olmaz, öyle durumlarda en kötü max mhzsinde çalıştırır; atıyorum 6000mhz. Ama dediğim gibi sitede yazan değerler gerçeği yansıtmıyor bu ddr4-am4 için de böyle.
Onlar stock halde. XMP profilleriyle bu değerler görünüyor (XMP önceden tanınlanmış OC profilleri oluyor). Açılmama gibi bir durum olamaz. Artık kim demişse bilniyormuş.Vay arkadaş neden sitede böyle bişey yapmışlarki bende oraya göre bakıyorum çok garibime gitti yükselemezsin falan dediler pc açılmaz falan demekki herkesi dinlememek lazım
Şimdi kontrol ettim gskillin sitesinden, kodda fazladan harf olduğu için amazon harf hatası yaptığını düşünmüştüm ama dediğin gibi xmpleri de farklı. Haklısın mb.Attığın sitedeki ürün ile linkini paylaştığın ürün aynı değil.
B-Die olanın XMP'si 4000 MHz 18-19-19-39 1.35V.
Alıntıyı görüntüle
Senin attığının XMP'si ise 4000 MHz 18-22-22-42 1.35V
Kaldı ki senin linkini bıraktığın RAM'in ismi 16GTZRB iken B-Die olanın ismi 16GTZR.
Yani ürün B-Die değil.
cl13 3800 çok iyimiş hocam, corsair hangi model senin ramler ?Kingston Fury Renegade RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 Beyaz Ram Bellek (KF564C32RWAK2-32) - Bellek (RAM) - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Aynı chipleri cl13 3800de kullanıyorum, sahip olunabilecek en iyi chip ddr4te