..............
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcı amazon olduğu için barkod kontrolü yapabiliyorum ve evet 2*32 gb diyor açıklama yanlış diyor
benim anakart 6000mhz bu 6400 ama alıyorum helal edinSatıcı amazon olduğu için barkod kontrolü yapabiliyorum ve evet 2*32 gb diyor açıklama yanlış diyor
64gb mıymışSatıcı amazon olduğu için barkod kontrolü yapabiliyorum ve evet 2*32 gb diyor açıklama yanlış diyor
Agam ben de biliyorum teyitli diyorlar ürün 2*32 merak etmeyin diyor barkoddan bakıyorum diyor ne diyimÜrün %100 olarak 2x16 olarak gelir ürünü biraz daha ucuz fiyata vatan ve itopya satıyor zaten 2x32 yanlış girilmiş.
2x32 olarak gelmesinin imkanı yok yanlış biliyor müşteri temsilcisi siz bi söyleyin bakalım bana bu ürün 2x32 olarak gelmez ise ben size ne hesabı soracağım falanAgam ben de biliyorum teyitli diyorlar ürün 2*32 merak etmeyin diyor barkoddan bakıyorum diyor ne diyim
Ss varsa atsana özelden üsta sıkıntı olursa diye bende aldım çünküAgam ben de biliyorum teyitli diyorlar ürün 2*32 merak etmeyin diyor barkoddan bakıyorum diyor ne diyim
Söyledim diyor ki yanlış gelmesi durumunda Amazon sizi asla mağdur etmez bütün tutarı tek seferde iade eder bilmem ne falan diyor ama bilmiyorum. Siparişe not düştüler kargoya verirken 2*16 gb ise mail ile bana dönüş yapıp iptal isteyecekler2x32 olarak gelmesinin imkanı yok yanlış biliyor müşteri temsilcisi siz bi söyleyin bakalım bana bu ürün 2x32 olarak gelmez ise ben size ne hesabı soracağım falan
Ss gerek yok onlarda kayıtlı konuşmalar merak etme yine de alabilirsinSs varsa atsana özelden üsta sıkıntı olursa diye bende aldım çünkü
2x16 olarak gelicek boşuna şipariş etmeyin iade ile uğraşmayın F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW olarak gözüküyor zaten ürünün kodu 2x16 yaniSöyledim diyor ki yanlış gelmesi durumunda Amazon sizi asla mağdur etmez bütün tutarı tek seferde iade eder bilmem ne falan diyor ama bilmiyorum. Siparişe not düştüler kargoya verirken 2*16 gb ise mail ile bana dönüş yapıp iptal isteyecekler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ss gerek yok onlarda kayıtlı konuşmalar merak etme yine de alabilirsin
Hocam biliyorum aynısını söyledim ben barkoddan bakıyorum diyor. Neyse gelirse bizimdir değilse bir şey kaybetmem2x16 olarak gelicek boşuna şipariş etmeyin iade ile uğraşmayın F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW olarak gözüküyor zaten ürünün kodu 2x16 yani
Öyle gelirse iade ederiz boşuna uğraşmış olmayız kasmaya gerek yok2x16 olarak gelicek boşuna şipariş etmeyin iade ile uğraşmayın F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW olarak gözüküyor zaten ürünün kodu 2x16 yani