G-sync destekleyen monitörde free sync destelermi

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar ben g-sync destekleyen bir monitör alacağım ama ekran kartım amd free sync desteklermi

Monitör nedir?

Hayır beni yanlış anladınız ben monitör tavsiyesi istemiyorum zaten belirttiğim model ve markayı alacağım sadece desteklermi diye sordum

Sanmıyorum tasarım ve özellik bakımından msi favorimdir

Sanmıyorum tasarım ve özellik bakımından msi favorimdir
Sanmıyorsun, LG IPS dhaa başarılı ek olarak geçrek 1MS tepkime süresine sahip üstelik MSI ghosting yapabiliyor ayrıca HDR10 ve daha fazla renk gamutuna sahip hemde bunlar 400tl ucuza.

Sanmıyorsun, LG IPS dhaa başarılı ek olarak geçrek 1MS tepkime süresine sahip üstelik MSI ghosting yapabiliyor ayrıca HDR10 ve daha fazla renk gamutuna sahip hemde bunlar 400tl ucuza.
Epeyde karşılaştırma yaparsan daha detaylı öğrenebilirsin sorumun cevabıda orda varmış vede ayrıca fiyat önemli değil tasarım şıklık ve özellik bakımından ekran benim için bu demek

Epeyde karşılaştırma yaparsan daha detaylı öğrenebilirsin sorumun cevabıda orda varmış vede ayrıca fiyat önemli değil tasarım şıklık ve özellik bakımından ekran benim için bu demek
Sadece epye inanacaksan hayırlı kazıklanmalar.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmmm benim derdim senimi gerdi ayrıca bu konudan buraya gelmen beni şaşırttı
Hayır beni germedi size daha iyi monitör atıyorum siz kötüsünü alacağım diyorsunuz daha iyi IPS panel + HDR100 + Daha fazla renk gamutu.

Hayır beni germedi size daha iyi monitör atıyorum siz kötüsünü alacağım diyorsunuz daha iyi IPS panel + HDR100 + Daha fazla renk gamutu.
Tamam renk gamutu vesayre önemli ama ben bir oyuncuyum yani profesyonel işler yapmayaağım hdr100 modunda oyun oynamayacağım yani vede ayrıca bu monitör 2021 yılında yapılmış bir monitör ıps paneli iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,764
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri