Neler Yeni

G102-203 Fiyat farkı var mı ? (kronik sorunu)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
G102 ve 203 arasında ne fark var ? Sanırım asya-avrupa modeli farkıymış.
Fakat çift tıklama gibi sorunlar vardı bu 2 modelden birinde.Hangi modelinde vardı ? lightsync ile mi düzeldi ?
Şu 102 modelini alıcam fakat şöyle bir sorun var beyazının siyaha göre ucuz olması biraz kafamı karıştırdı,normal şartlarda daha pahalı olur.

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Bende merak ediyorum

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
G102 ve 203 arasında ne fark var ? Sanırım asya-avrupa modeli farkıymış.
Fakat çift tıklama gibi sorunlar vardı bu 2 modelden birinde.Hangi modelinde vardı ? lightsync ile mi düzeldi ?
Şu 102 modelini alıcam fakat şöyle bir sorun var beyazının siyaha göre ucuz olması biraz kafamı karıştırdı,normal şartlarda daha pahalı olur.
yok aynı mouselar

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Aynı olduğunu bende az çok biliyorum diğer sorularım ?
sorduğunuz soruların cevabı yok beyaz ucuz işte biz ne bilelim beyazın neden ucuz olduğunu bu arada beyazı önermem roll tekerleği gri kötü gözüküyor tıklama sorunu ikisindede yok lightsync öneririm

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorduğunuz soruların cevabı yok beyaz ucuz işte biz ne bilelim beyazın neden ucuz olduğunu bu arada beyazı önermem roll tekerleği gri kötü gözüküyor tıklama sorunu ikisindede yok lightsync öneririm
Tıklama sorunu 2 modelden birinde olduğuna eminim.Fakat 203 ile ya çözüldü veya lightsync ile çözüldü.Ona göre alacağım modeli,Beyazın ucuz olmasının bir sebebi kesinlikle var.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
6 aydır kullanıyorum.
Tek bir defa dediğiniz çift tıklama sorunuyla karşılaşmadım.
Gayet memnunun.
Sadece elin çok büyükse küçük gelebilir.
Sizin karşılaşmamanız benim karşılaşmayacağım anlamına gelmiyor,ben kronik sorunlu bir model almak istemiyorum.G300s kullanıyorum click sorunu yaşamayanlar var fakat 1 senedir neredeyse click sorunu yüzünden macro tuşlarını kullanıyorum sağ ve sol tık için.Logitech 203'de veya lightsync ile çözdüğünü iddia ediyordu 203se eğer 203 alacağım.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sizin karşılaşmamanız benim karşılaşmayacağım anlamına gelmiyor,ben kronik sorunlu bir model almak istemiyorum.G300s kullanıyorum click sorunu yaşamayanlar var fakat 1 senedir neredeyse click sorunu yüzünden macro tuşlarını kullanıyorum sağ ve sol tık için.Logitech 203'de veya lightsync ile çözdüğünü iddia ediyordu 203se eğer 203 alacağım.
Tamam işte ben de onu diyorum.
Lightsync de çift tıklama sorunu yok.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Beyazının pahalı olmasında iş yok indirim normal bir şey.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Beyazının pahalı olmasında iş yok indirim normal bir şey.
Attığım linklere baktınız mı ?
Siyahları 240tl iken beyazı 166tl olması acaba beyaz sorunlu ondan mı gibisinden düşündürdü.Genel olarak logitech ürünlerinde beyaz ürünlerin ucuz olduğunu görmedim siyahlara göre.

Top Bottom