Bütçem yetmiyorMouse almayı düşünüyorsanız HP Omen 400 almanız daha iyi olur.
Peki cs go için RGB FP mouse yok muG102 Lightsync modelinde Mercury sensör kullanılmadığı ortaya çıkmıştı. Yerine çok daha kalitesiz bir sensör konmuştu. Bu sebeple CSGO için önermem. Sensörle alakalı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
Tam olarak bütçeniz nedir?Bütçem yetmiyor
Güzel fare ancak yazılımı yok, cs ciler genellikle iyi bir yazılım isterler. Macro olsun, ince dpi ayarı olsun, özel profiller oluşturma olsun yazılım herhalde cs oyuncuları için neredeyse diğer tüm oyuncular için olduğundan önemli olmalı.Mouse almayı düşünüyorsanız HP Omen 400 almanız daha iyi olur.
G102, Omen 400'den pahallı?Bütçem yetmiyor
yeni gördüm omrn 400 alıyorum ozamanGüzel fare ancak yazılımı yok, cs ciler genellikle iyi bir yazılım isterler. Macro olsun, ince dpi ayarı olsun, özel profiller oluşturma olsun yazılım herhalde cs oyuncuları için neredeyse diğer tüm oyuncular için olduğundan önemli olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
G102, Omen 400'den pahallı?
sana gülmüyoruz dostum sadece omen 400 daha pahalı deyip seninde yalnız g102 daha pahalı diyip sonradan hee demesi komik geldi
G102 sensör dandik çıktı fiyata göre. Hp Omen 400 alınabilir.G102 CSGO için uygun mudur ?