Hocam şunun rehberini bekliyorum senden durum bende de o şekilde çözümünü bilemiyorum.G HUB'da veya Logitech Gaming Software ayarlarına bak, oyuna girdiğinde ışıklarının değişmesi ayarlıdır mutlaka.
Onu düzelt gel.
Garip bi şekilde alt tab yapmaya çalışırken bir anda ışıklar geldiG HUB'da veya Logitech Gaming Software ayarlarına bak, oyuna girdiğinde ışıklarının değişmesi ayarlıdır mutlaka.
Onu düzelt gel.
Sorun değil, bilmiyorum.Garip bi şekilde alt tab yapmaya çalışırken bir anda ışıklar geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bir sorun mu?
Değil.Garip bi şekilde alt tab yapmaya çalışırken bir anda ışıklar geldi
Bu bir sorun mu?
Sanırım oyuna girmeden önce biraz fazla uğraştım g hub ile o yuzden böyle olduDeğil.
Oyundayken G-Hub'u kapat geliyor renkler.
Cs ye özel profil vardır.bende de rival 3 te ışıklar renk değiştirmeyip sabitleniyor csde
Biraz önce yine gitti ışıklarBende sensei ten hep aynı kalıyor şaka maka kogitech yazılımı var isr ordan yap
Beyler çözdüm G HUB sağ alttaki kısıma düşüyor bazen ordan kapatırsaniz bise kalmaz.Biraz önce yine gitti ışıklar
Alttab yapınca değisiyor oyuna göre ve masa üstüne göre deisiyor aynı şey bendede ve olması gereken g hubdan ayarlaaman gerekiyorGarip bi şekilde alt tab yapmaya çalışırken bir anda ışıklar geldi
Bu bir sorun mu?
Ama sağ rbg kısmının altı sinir bozucu derecede kirleniyor ama çıkarabilirsin kirleriBiraz önce yine gitti ışıklar
Beyler çözdüm G HUB sağ alttaki kısıma düşüyor bazen ordan kapatırsaniz bise kalmaz.