nymberg
80+
Arkadaşlar uzun zamandır G102 Prodigy kullanıyorum. Mousepadim eskidiği için yeni bir tane aldım. FPS oyunlarında düşük DPI kullandığım için Mouse'u kaldırıp hareket ettirdiğim oluyor. Yeni mouse pad (yüzeyi hafif tırtıklı) üzerinde Mouse'u kaldırdığımda mouse yüzeyden kalkmasına rağmen algılıyor. Bu da aim kaymasına neden oluyor. Önceki (yüzeyi düz tırtıksız) mousepadimde bu yoktu. Yeni aldığım mouse pad kontrol mouse pad mi yoksa Speed mi? Eğer kontrol ise Speed mi almalıyım? Mousepadlerin yüzeyi nasıl sınıflandırılıyor.
Ayrıca bir şey daha araştırdım bunun için de bilgi verebilecek varsa çok sevinirim. Mouse'um internet üzerinde optik diye geçiyor. Optik mouselar ise altında kırmızı ya da birkaç farklı renkte ışık kullanarak algılayanlar olarak yazıyordu. Fakat benim mouseumun altında herhangi bir ışık yok. Optik mouselar için verilen bilgi mi yanlış yoksa Mouse'um için optik denilmesi mi yanlış. Yoksa optik mouse çeşitleri mi var? Yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
Özellikle de mouse pad sorunum için yardımcı olacak var mıdır?
Ayrıca bir şey daha araştırdım bunun için de bilgi verebilecek varsa çok sevinirim. Mouse'um internet üzerinde optik diye geçiyor. Optik mouselar ise altında kırmızı ya da birkaç farklı renkte ışık kullanarak algılayanlar olarak yazıyordu. Fakat benim mouseumun altında herhangi bir ışık yok. Optik mouselar için verilen bilgi mi yanlış yoksa Mouse'um için optik denilmesi mi yanlış. Yoksa optik mouse çeşitleri mi var? Yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
Özellikle de mouse pad sorunum için yardımcı olacak var mıdır?