Neler Yeni

G102 Prodigy Mousepad sorunu

nymberg

80+
Arkadaşlar uzun zamandır G102 Prodigy kullanıyorum. Mousepadim eskidiği için yeni bir tane aldım. FPS oyunlarında düşük DPI kullandığım için Mouse'u kaldırıp hareket ettirdiğim oluyor. Yeni mouse pad (yüzeyi hafif tırtıklı) üzerinde Mouse'u kaldırdığımda mouse yüzeyden kalkmasına rağmen algılıyor. Bu da aim kaymasına neden oluyor. Önceki (yüzeyi düz tırtıksız) mousepadimde bu yoktu. Yeni aldığım mouse pad kontrol mouse pad mi yoksa Speed mi? Eğer kontrol ise Speed mi almalıyım? Mousepadlerin yüzeyi nasıl sınıflandırılıyor.

Ayrıca bir şey daha araştırdım bunun için de bilgi verebilecek varsa çok sevinirim. Mouse'um internet üzerinde optik diye geçiyor. Optik mouselar ise altında kırmızı ya da birkaç farklı renkte ışık kullanarak algılayanlar olarak yazıyordu. Fakat benim mouseumun altında herhangi bir ışık yok. Optik mouselar için verilen bilgi mi yanlış yoksa Mouse'um için optik denilmesi mi yanlış. Yoksa optik mouse çeşitleri mi var? Yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

Özellikle de mouse pad sorunum için yardımcı olacak var mıdır?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bu bendede oluyor mousepadi temizle ya da yeni mouse pad al.

nymberg

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bendede oluyor mousepadi temizle ya da yeni mouse pad al.
Hocam zaten yeni aldığım mousepad ile bu sorunu yaşıyorum. Nasıl bir mousepad almam gerekiyor. Önceki mousepadimin yüzeyi düz ve tırtıksız. Yani önceki mousepadim ne diye geçiyor? Onu ne diye bulabilirim?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocam zaten yeni aldığım mousepad ile bu sorunu yaşıyorum. Nasıl bir mousepad almam gerekiyor. Önceki mousepadimin yüzeyi düz ve tırtıksız. Yani önceki mousepadim ne diye geçiyor? Onu ne diye bulabilirim?
Çoğu mousepad tırtıksız zaten ve incelemelerden bakabilirsiniz tırtıklı mı değil mi diye.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Mousepad'in ne?

nymberg

80+

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Razer Goliathus XL Mousepad
Dediğin gibi tırtıklı olduğundan olabilir. Ayrıca düşük bütçeli optik sensörlü mouselarda ışık olur. Yani yeni nesil kaliteli optik sensörlü mouselarda ışık olmaz. Hafif bi ışık görünebilir o da RGB'den.

nymberg

80+
Dediğin gibi tırtıklı olduğundan olabilir. Ayrıca düşük bütçeli optik sensörlü mouselarda ışık olur. Yani yeni nesil kaliteli optik sensörlü mouselarda ışık olmaz. Hafif bi ışık görünebilir o da RGB'den.
Düz yüzeyli mousepad arıyorum XL olacak şekilde önerin var mı?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

nymberg