Neler Yeni

G102 tavsiye etmiyorum PRODIGY

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
kardeş tecrübemi anlatıyorum fare çift tıklıyor yazdım adamlar kızgın atıyo saçmalıyosun falan diyor Allah akıl fikir versin bu arkadaşlara.
E bilader bu tüm forum için geçerli bir durum değil?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
kardeş tecrübemi anlatıyorum fare çift tıklıyor yazdım adamlar kızgın atıyo saçmalıyosun falan diyor Allah akıl fikir versin bu arkadaşlara.
Sorunlu modeli alıp G102'yi kötülemeyen de ne biliyim

LahmatsuDcr

80+ Silver
Bende vardı, 2 yıl kullanıp 200'e sattım. Sonra gidip Lightsync aldım 170'e. Memnunum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kızgın atmaları yanış fakat garantisine yazmadan hemen tavsiye etmemek biraz yanlış olmuş sanki ?

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
Kızgın atmaları yanış fakat garantisine yazmadan hemen tavsiye etmemek biraz yanlış olmuş sanki ?
hocam ben tavsiye etmiyorum garantisine göndermedim gönderirim ama tavsiye etmemek yanlış mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakikaten forumu niye kötülediniz?
bir çok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum her seferinde saçma bi cevapla karşılaşıyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
hocam ben tavsiye etmiyorum garantisine göndermedim gönderirim ama tavsiye etmemek yanlış mı?
İlk olarak garanti zaten bu sorunun farkında ve lightsync çıkardı üstüne garantisi en iyi firmalardan biri yani 2yıl sonunda bozulmuş olsa haklısınız diyeceğim fakat 3 ay önce almışsınız herkes prog modeli sorunlu diyorlar ona rağmen almanız saçmalık.
Garantiye gönderin sorun çıkarırlarsa sonuna kadar destekliyorum sizi.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir çok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum her seferinde saçma bi cevapla karşılaşıyorum.
E tamam da dediğim gibi bu forumdaki herkesi dahil etmeniz gerektiği anlamına gelmez. Herkesin cevabı farklı. 2-3 kişi için herkesin hakkını yiyorsunuz.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
onun için LightSync var

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver