Hayır işte demediler.Adamlar bu ürünün sensörü hero dememişler mi ? o zaman sende başka bir sorunu bahane ederek firmanın yaptığı şeyi yaparak adamlardan başka ürün alacaksın.
Ayrıca son yorumlarıma bakarsanız son 2 3 ay içerisinde pek aktif olmadığımı görebileceğinizi düşünüyorum.
Sensörü bilinmeyen bir fare mi önerildi forumlarda.Demediler. Hiçbir bilgi vermediler sensörü hakkında.
Sensörü hakkında Logitech bilgi vermedi, bazı kaynaklarda Mercury yazıyordu.Sensörü bilinmeyen bir fare mi önerildi forumlarda.
Neyse uzatmanın anlamı yok yazımı düzelttim umarım bu sorunlu model çıkmaz.(hp omen 600)
G102 ve G203 Prodigy'lerde Mercury sensör vardı ve güzel denebilecek bir sensördü.Sensörü bilinmeyen bir fare mi önerildi forumlarda.
Neyse uzatmanın anlamı yok yazımı düzelttim umarım bu sorunlu model çıkmaz.(hp omen 600)
HP-Omen 400Başlıkta da belirtiğim gibi bu mouselardan bu fiyatta yada altında daha iyisi var mı?
G102 ve G203 en düsük fiyatları 190
Hp omen
Hp omen 600
Daha iyisini bulursun HP OMEN 600 <3 <3
HP Omen 600 Var.
Yanlış hatırlamıyorsam o mouse sorunlu muydu neydi, bu fiyata HP Omen 600 en iyi seçenek bence.
HP Omen 600
Var.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA
Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da.www.itopya.com
biraz araştırma yaptığımda hp mouselarından uzak durun dendiğini gördüm, fiyatına göre kalitesizmiş sizce de hala omen600'ü almalımıyım?Omen 600,Redragon M808 storm,katar pro
Kim demiş kalitesiz diye? Sensörü fiyatına göre en iyisibiraz araştırma yaptığımda hp mouselarından uzak durun dendiğini gördüm, fiyatına göre kalitesizmiş sizce de hala omen600'ü almalımıyım?
Affedersiniz ama hangi cahil bu yanlış bilgilendirmeyi yapmış ? Kendim 400 modelini kullanıyorum ve tek bir sıkıntısını bile görmedim.biraz araştırma yaptığımda hp mouselarından uzak durun dendiğini gördüm, fiyatına göre kalitesizmiş sizce de hala omen600'ü almalımıyım?
O arkadaşın mouse hakkınds tek bildiği hiçbir şey bilmediği olabilirbiraz araştırma yaptığımda hp mouselarından uzak durun dendiğini gördüm, fiyatına göre kalitesizmiş sizce de hala omen600'ü almalımıyım?