anakarta sorduğum sorunun sensor versiyonunu buna soracağım nerden öğreniyorsun sensörlerini ?PMW 3325 sensör varmış, öyle yazıyor. Mercury sensör daha iyi. G102 seç.
Çift tıklama sorunu falan yok, 2.5 yıldır kullanıyordum hiçbir zaman çift tıklama olmadı. Tabii ki yaşayan başka kişiler olmuş olabilir ama mouse'un tuşlarına sert basmazsan hiçbir sorun olmaz.G102 de tek sıkıntım çift tıklama sorunu ve Ergonomi.
Sen 8000 DPI'da oyna o zaman kardeşim.g102nin dpi değeri daha yüksek.
Birden çok fazla siteye bakıyorum ama en çok sensor.fyi'dan bakıyorum.anakarta sorduğum sorunun sensor versiyonunu buna soracağım nerden öğreniyorsun sensörlerini ?
Özellikler kısmında yazması lazım yazmıyorsa kendi sitelerinde var.g102nin dpi değeri daha yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakarta sorduğum sorunun sensor versiyonunu buna soracağım nerden öğreniyorsun sensörlerini ?
tamamdır.Çift tıklama sorunu falan yok, 2.5 yıldır kullanıyordum hiçbir zaman çift tıklama olmadı. Tabii ki yaşayan başka kişiler olmuş olabilir ama mouse'un tuşlarına sert basmazsan hiçbir sorun olmaz.
Sen 8000 DPI'da oyna o zaman kardeşim.
Birden çok fazla siteye bakıyorum ama en çok sensor.fyi'dan bakıyorum.
Sensors
sensor.fyi
Çift tıklama sorununu saymıyorum o zaman, şimdiki mouse da serçe ve yüzük parmağını havada tutan bir destek var ona çok alışkınım o g102 de yok asus un hz değeri nedir hocam?Çift tıklama sorunu falan yok, 2.5 yıldır kullanıyordum hiçbir zaman çift tıklama olmadı. Tabii ki yaşayan başka kişiler olmuş olabilir ama mouse'un tuşlarına sert basmazsan hiçbir sorun olmaz.
Sen 8000 DPI'da oyna o zaman kardeşim.
Birden çok fazla siteye bakıyorum ama en çok sensor.fyi'dan bakıyorum.
Sensors
sensor.fyi
Dediğin yere yapacak bir şey yok maalesef. Yenileme hızı 1000 Hz olması lazım ikisinin de.Çift tıklama sorununu saymıyorum o zaman, şimdiki mouse da serçe ve yüzük parmağını havada tutan bir destek var ona çok alışkınım o g102 de yok asus un hz değeri nedir hocam?
Alıntıyı görüntüle
Dediğim kısım bu.
Aynen, o olmadan elimin rahat edeceğini bilsem direkt alırım, denedim böyle bir mouse ama maalesef asusu incehesap da bekleyeceğim, yoksa g102 alicam teşekkürler.Dediğin yere yapacak bir şey yok maalesef. Yenileme hızı 1000 Hz olması lazım ikisinin de.
İstersen 1 ay kullandim 23 ay garantili g102 satabilirim daha uygunaİkisi arasında kaldım cs go oynuyorum Ergonomi olarak m3 benim için daha iyi incehesaptan gaming gecesinden alicam, sizce hangisi
hocam ben logitech öneririm ama bütçen varsa git eldiven tak bir yerde mouse dene internetten bakrak almanı tavsiye etmem elini çok ağrıtabilir denemeden mouse almaİkisi arasında kaldım cs go oynuyorum Ergonomi olarak m3 benim için daha iyi incehesaptan gaming gecesinden alicam, sizce hangisi