Neler Yeni

G213 Lightsync tuşları nereden bulunur?

aorenia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege Aydoan
Merhaba, bugün bir temizlik hevesim tuttu. Tuşlarımı ılık suyla yıkadım. Kurulamak için fon makinesi tutmaya karar verdim. Havluya sardım açtıgımda birkaç tuş yamulmuştu. Bu tuşları temin etmek için Logitech'e yazdım ancak tuşların yedeginin bulunmadıgını soylediler. Kullandıgım (WSDA) tarafındaki tuşları erimeyenlerle degistirdim. Yeni bir set tuş nereden bulabilirim? (bazı harfleri yazamıyorum tuşlar eriyik halde oldugu icin takabildim ama basılmıyor. )

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Merhaba, bugün bir temizlik hevesim tuttu. Tuşlarımı ılık suyla yıkadım. Kurulamak için fon makinesi tutmaya karar verdim. Havluya sardım açtıgımda birkaç tuş yamulmuştu. Bu tuşları temin etmek için Logitech'e yazdım ancak tuşların yedeginin bulunmadıgını soylediler. Kullandıgım (WSDA) tarafındaki tuşları erimeyenlerle degistirdim. Yeni bir set tuş nereden bulabilirim? (bazı harfleri yazamıyorum tuşlar eriyik halde oldugu icin takabildim ama basılmıyor. )
Garantisi varsa yolla bende aynı durumu yaşadım bana klavyenin yenisini yolladılar

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
masrafı nasıl olur bilemiyorum ama 3d printleyebilirsin

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bir saat canlı sohbetten anlatmaya çalıştım. Kullanıcı hata vs. dediler arayıp soylesem yardımcı olurlar mı?
Hocam ben mail falan atmadım klavyeyi vatan bilgisayar mağazasından aldım gittim böyle böyle bir sorun var demiştim teknik servise yolladılar teknik servis ürünü sıfırı ile değiştirip yolladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,963
Üyeler
165,911
Son üye
baypsikoz
Top Bottom