Kanka ne kadar fark var arasındaGüzel klavye, mekanik istiyorsan indirimde Saber alabilirsin.
Fiyat olarak değil performans olarak ne kadar etkiler bu iki klavyeKanka ne kadar fark var arasında
80 liralık klavye ile logitech i mi kıyaslıyorsun kankaÖnermem 80 TL'lik klavye ile aynı hissiyatı veriyor.
Evet, bizzat deneyimledim ikisi de membran ve farkları yok G213 o para etmez.Kanka ne kadar fark var arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat olarak değil performans olarak ne kadar etkiler bu iki klavye
80 liralık klavye ile logitech i mi kıyaslıyorsun kanka
mekanik takıntın yoksa gayet güzel klavye zaten mekanik kadar ses çıkarır diye biliyorum az sesli olsun diyorsan önermem MK 110 bakabilir veya razer cynosa chroma/lite modeline bakabilirsinArkadaslar g 213 alacam logitech in oyun performansı nasıldır bilen varmı kullanan
Ne öneriyorsun o paraya bana mekanik ? uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmıyacakEvet, bizzat deneyimledim ikisi de membran ve farkları yok G213 o para etmez.
Abi takıntı değilde mebran klavye ya değmez diyorlar anlamıyorum ne kadar fark var arasındamekanik takıntın yoksa gayet güzel klavye zaten mekanik kadar ses çıkarır diye biliyorum az sesli olsun diyorsan önermem MK 110 bakabilir veya razer cynosa chroma/lite modeline bakabilirsin
SABER öneririm, buradan incelememe gidebilirsin.Ne öneriyorsun o paraya bana mekanik ? uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmıyacak
GP veya Rush ürünlerine bakabilirsin yay sesi olabilir ama ileride düzelir kullandıkça fark etmezsin özellikle kırmızı switch de çok çıkar ilk başlarda ama zamanla azalırNe öneriyorsun o paraya bana mekanik ? uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmıyacak
Abi takıntı değilde mebran klavye ya değmez diyorlar anlamıyorum ne kadar fark var arasında