Neler Yeni

G241 Monitör için MSI Teknik Servisin Geri Dönüşü

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
arkadaşlar sabah freesync monitörde nvdıa ekran kartı çalıştırılmasını konuşmuştuk. Arkadaşların bazıları açılabilir demişti bende tam emin olamayıp MSI teknik servise mail attım ve aşağıdaki resimde bulunan geri dönüşü aldım.
Soru: MSI OPTIX G241 144Hz 1ms IPS Freesync monitörde MSI RTX2060 Super GAMİNG X modeli ile sekreonize olarak Gsync özelliğini açıp açamayacağımdı.
Cevap:
1591956035376.png

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
gerçekten boş yere RTX2060S alcam diye korkuyorum şu işin doğrusunu öğrenmem lazım ya bu sitenin yöneticisi gfalan bilirmi bunu acaba nasıl ulaşabilirim
Aslında G-sync açarsın dostum ama monitör tam destek vermiyor sanırım. Lakin 2060S alırsan da yırtılma yaşayacağını asla düşünmüyorum.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Reddit'de kullanan kişiler açılabildiğini yazmış ama teknik servisin dediği daha doğrudur gibime geliyor.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reddit'de kullanan kişiler açılabildiğini yazmış ama teknik servisin dediği daha doğrudur gibime geliyor.
ya anladım ama işte MSI RX5700 almaktanda çekiniyorum çünkü hani şöyle bir durum var. Örnek olarak sabah 8:00da ben bilgisyarımı analize bir başlatıyorum ANSYS programında mesala akşam 19:00-20:00a kadar saatlerce analiz yapıyor pc mühendislik problemleri üzerinde. Şimdi düşünsenize evde bıraktım bilgisayarı sırf bu AMD ekran kartı mavi ekran problemleri var diye pcnin mavi ekran verdiğini bütün dosylarım bozulur çok sıkıntı yani. Bu yuzden NVDIA almaya karar vermiştim fakat bunuda monitörüm desteklemiyormuş ne yapacağımı şaşırdım son model kart alıyorum AMDden hala mavi ekran veriyor diyorlar anlamadım gitti ya

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
ya anladım ama işte MSI RX5700 almaktanda çekiniyorum çünkü hani şöyle bir durum var. Örnek olarak sabah 8:00da ben bilgisyarımı analize bir başlatıyorum ANSYS programında mesala akşam 19:00-20:00a kadar saatlerce analiz yapıyor PC mühendislik problemleri üzerinde. Şimdi düşünsenize evde bıraktım bilgisayarı sırf bu AMD ekran kartı mavi ekran problemleri var diye pcnin mavi ekran verdiğini bütün dosylarım bozulur çok sıkıntı yani. Bu yuzden NVDIA almaya karar vermiştim fakat bunuda monitörüm desteklemiyormuş ne yapacağımı şaşırdım son model kart alıyorum AMDden hala mavi ekran veriyor diyorlar anlamadım gitti ya
AMD'de sorunlar çözülüyor.

tectec78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
hayati kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD'de sorunlar çözülüyor.
sorunlar çözülüyor da adamlar geçen gün 20.5.1 sürümünü çıakrmış ekran kartı driver olarak millet hala o hatalı diye 20.2.2 sürümünü kullanıyor bu nasıl hata düzeltmek anlamadımki sonuçta bende AMD almak isterim ama bu hatalar göz korkutuyor boş yere fazladan 1000 TL vermek zorunda kalmak istemiyorum keşke olmasa şöyle hataları yaw

Top Bottom