Neler Yeni

G24F-2 En iyi tepkime süresi

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Herkesin konu açıp önermesi üzerine aldık bizde bu monitörden. Ayarları hakkında hiçbir fikrim yok. Cs go valorant tarzı oyunlar için en iyi tepkime süresi en iyi ayarları nedir bu ürünün?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
MS düşürmek için FPS en yüksek alman gerek CS go da benim önerim sana fps_max 0 yaz grafikler ise 1024X768 tam ekran her şey en düşük her şey devre dışı sadece çoklu CPU kullanım etkin Uber gölgelendirme otomatik etkin 4x diğeri 8X bu 4 ve 8 ise üsteki 4 alttaki 8 şu an tam karşılığı hatırlamadim 8x yapican zaten Max 16x yapılıyor onu 8 yapican işte diğeri 4x

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MS düşürmek için FPS en yüksek alman gerek CS go da benim önerim sana fps_max 0 yaz grafikler ise 1024X768 tam ekran her şey en düşük her şey devre dışı sadece çoklu CPU kullanım etkin Uber gölgelendirme otomatik etkin 4x diğeri 8X bu 4 ve 8 ise üsteki 4 alttaki 8 şu an tam karşılığı hatırlamadim 8x yapican zaten Max 16x yapılıyor onu 8 yapican işte diğeri 4x
oyuncu konstratını arttır ne sende

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
onu etkin yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle olucak yani en üstteki bir ayar daha var onuda en düşük yap diz üstü enerji tasarrufu devre dışı
Ekran Görüntüsü (6).png

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Neden 4x MSAA ve 8X eşyönsüz süzme tercih ediyorsunuz?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Yanlış. Keskinliği yumuşatma 8x olucak Doku Filtreleme üç doğrusal süzme olucak. 8x yaparsa fps düşer.
görüntüyü bozuyor uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor

Neden 4x MSAA ve 8X eşyönsüz süzme tercih ediyorsunuz?
kendimce en iyi buldum ayar çok yüksek yapınca FPS etkiliyor en düşük yapınca da uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor tabii ki düşük sistemli olanlar en düşük yapabilir

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Herkesin konu açıp önermesi üzerine aldık bizde bu monitörden. Ayarları hakkında hiçbir fikrim yok. Cs go valorant tarzı oyunlar için en iyi tepkime süresi en iyi ayarları nedir bu ürünün?
hocam en sın 240hz düşünüyordunuz ne oldu acaba? Hayırlı olsun bunu almışsınız :)

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görüntüyü bozuyor uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor

kendimce en iyi buldum ayar çok yüksek yapınca FPS etkiliyor en düşük yapınca da uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor tabii ki düşük sistemli olanlar en düşük yapabilir
Ben şuan kendi benq 2546k monitörümde önerdiğin ayarlarda oynadım baya güzel gidiyor mermiler. Oyuncu konstratınıda kapadım ama sarmadı öyle

hocam en sın 240hz düşünüyordunuz ne oldu acaba? Hayırlı olsun bunu almışsınız :)
Evde iki bilgisayar var birinci zaten 240hz benq' nun. Yeni kasanın her parçası içime sinsin diye kasasından ssdsine kadar biraz harcama yaptım monitörü biraz kıstım eşime aldım o bilgisayarı cs go valorant pubg ve çizim yapmak için kullanacak ips olsun istedim monitörü :)

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
hayırlı olsun bunu da öneriyorlar çokça

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
hayırlı olsun bunu da öneriyorlar çokça
Teşekkür ederim evet lenovo g24-20yi denedik açıkcası görüntü güzel ama sanki oyunlarda birşeyler ters gidiyordu iade ettik onu bunu aldık çok kullanan var umarım tepkime süreleri güzeldir

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Teşekkür ederim evet lenovo g24-20yi denedik açıkcası görüntü güzel ama sanki oyunlarda birşeyler ters gidiyordu iade ettik onu bunu aldık çok kullanan var umarım tepkime süreleri güzeldir
gigabayte lenovo'ya göre daha kalitelidir bence bunu da beğenmezseniz buna bakabilirsiniz

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
gigabayte lenovo'ya göre daha kalitelidir bence bunu da beğenmezseniz buna bakabilirsiniz

Tamam teşekkür ederim bununda 240hz si dikkatimi çekmişti ama dell oyunlarda kullanan hiç iyi oyuncu yok diye bakmadım

Top Bottom