oyuncu konstratını arttır ne sendeMS düşürmek için FPS en yüksek alman gerek CS go da benim önerim sana fps_max 0 yaz grafikler ise 1024X768 tam ekran her şey en düşük her şey devre dışı sadece çoklu CPU kullanım etkin Uber gölgelendirme otomatik etkin 4x diğeri 8X bu 4 ve 8 ise üsteki 4 alttaki 8 şu an tam karşılığı hatırlamadim 8x yapican zaten Max 16x yapılıyor onu 8 yapican işte diğeri 4x
onu etkin yapoyuncu konstratını arttır ne sende
böyle olucak yani en üstteki bir ayar daha var onuda en düşük yap diz üstü enerji tasarrufu devre dışıoyuncu konstratını arttır ne sende
Neden 4x MSAA ve 8X eşyönsüz süzme tercih ediyorsunuz?MS düşürmek için FPS en yüksek alman gerek CS go da benim önerim sana fps_max 0 yaz grafikler ise 1024X768 tam ekran her şey en düşük her şey devre dışı sadece çoklu CPU kullanım etkin Uber gölgelendirme otomatik etkin 4x diğeri 8X bu 4 ve 8 ise üsteki 4 alttaki 8 şu an tam karşılığı hatırlamadim 8x yapican zaten Max 16x yapılıyor onu 8 yapican işte diğeri 4x
Yanlış. Keskinliği yumuşatma 8x olucak Doku Filtreleme üç doğrusal süzme olucak. 8x yaparsa fps düşer.
görüntüyü bozuyor uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyorYanlış. Keskinliği yumuşatma 8x olucak Doku Filtreleme üç doğrusal süzme olucak. 8x yaparsa fps düşer.
kendimce en iyi buldum ayar çok yüksek yapınca FPS etkiliyor en düşük yapınca da uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor tabii ki düşük sistemli olanlar en düşük yapabilirNeden 4x MSAA ve 8X eşyönsüz süzme tercih ediyorsunuz?
hocam en sın 240hz düşünüyordunuz ne oldu acaba? Hayırlı olsun bunu almışsınızHerkesin konu açıp önermesi üzerine aldık bizde bu monitörden. Ayarları hakkında hiçbir fikrim yok. Cs go valorant tarzı oyunlar için en iyi tepkime süresi en iyi ayarları nedir bu ürünün?
Ben şuan kendi benq 2546k monitörümde önerdiğin ayarlarda oynadım baya güzel gidiyor mermiler. Oyuncu konstratınıda kapadım ama sarmadı öylegörüntüyü bozuyor uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendimce en iyi buldum ayar çok yüksek yapınca FPS etkiliyor en düşük yapınca da uzaktaki adamı ayırt etmek zorlaşıyor tabii ki düşük sistemli olanlar en düşük yapabilir
Evde iki bilgisayar var birinci zaten 240hz benq' nun. Yeni kasanın her parçası içime sinsin diye kasasından ssdsine kadar biraz harcama yaptım monitörü biraz kıstım eşime aldım o bilgisayarı cs go valorant pubg ve çizim yapmak için kullanacak ips olsun istedim monitörühocam en sın 240hz düşünüyordunuz ne oldu acaba? Hayırlı olsun bunu almışsınız![]()
Teşekkür ederim evet lenovo g24-20yi denedik açıkcası görüntü güzel ama sanki oyunlarda birşeyler ters gidiyordu iade ettik onu bunu aldık çok kullanan var umarım tepkime süreleri güzeldirhayırlı olsun bunu da öneriyorlar çokça
gigabayte lenovo'ya göre daha kalitelidir bence bunu da beğenmezseniz buna bakabilirsinizTeşekkür ederim evet lenovo g24-20yi denedik açıkcası görüntü güzel ama sanki oyunlarda birşeyler ters gidiyordu iade ettik onu bunu aldık çok kullanan var umarım tepkime süreleri güzeldir
Tamam teşekkür ederim bununda 240hz si dikkatimi çekmişti ama dell oyunlarda kullanan hiç iyi oyuncu yok diye bakmadımgigabayte lenovo'ya göre daha kalitelidir bence bunu da beğenmezseniz buna bakabilirsiniz
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr