Neler Yeni

G24F-2 Monitör dalgalanma problemi

ercanx27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ercan Yaşar
Merhaba arkadaşlar sistemim ryzen7 9800x3d ekran kartım galax rtx 4080super sg uzun zamandır monitörde olan dalgalanma ile uğraşıyorum gerek bios güncellemesi olsun
gerek sistem parçalarını değiştirmek olsun display port güç kablosu dahil her şey değişti yinede dalgalanma devam ediyor windows 10 11 hepsi denendi yazılımsal bütün yolları denememe rağmen
sorunu çözemedim videonun 48 saniyesinde dalgalanma oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

not bu sadece metin2 de değil diğer offline oyunlardada yapıyor

anlayan adam yokmu daha önce yaşıyan

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze
ben bi dalgalanma göremedim tam olarak saniye belirtmeniz lazım oraya odaklanayım. V-sync ile falan belki alakası olabilir onu kapatın dikkatli bakın.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen
ben de bir dalgalanma göremedim başka video var mı

ercanx27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ercan Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de bir dalgalanma göremedim başka video var mı
kral flicker oluyor videonun sonunda dikkatli bakarsanız görürsünüz 55 56 ıncı saniyede oluyor

ben bi dalgalanma göremedim tam olarak saniye belirtmeniz lazım oraya odaklanayım. V-sync ile falan belki alakası olabilir onu kapatın dikkatli bakın.
hocam 55 56 ıncı saniyede flicker oluyor dikkatli bakarsanız görürsünüz

~helloworld

80+ Bronze
tamam gördüm, dediğim gibi vsync falan açıksa bi kapat. Offline oyunlarda oluyor diyorsunuz hiç grafik ayarları ile oynuyor musunuz oynadığınız oyunların grafik ayarları derken gidip shader texture fullemekten bahsetmiyorum vsync ayarları ile oynuyo musunuz bi denesenize açıksa kapatın kapalıysa açın

bende aynı monitörü kullanıyorum 2 yıldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,540
Üyeler
171,768
Son üye
izooo123
Top Bottom