DarkWind 80+ Bronze Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 850 Reaksiyon skoru 168 13 Haziran 2024 #1 g27 aldım adaptörsüz direksiyonun tuşları vitesleri gaz fren debriyaj çalışıyor titreşim ve direksiyon harektleri algılamıyor laptop adaptörü taksam kullanabilirmiyim sorunum düzelirmi
g27 aldım adaptörsüz direksiyonun tuşları vitesleri gaz fren debriyaj çalışıyor titreşim ve direksiyon harektleri algılamıyor laptop adaptörü taksam kullanabilirmiyim sorunum düzelirmi
04umut76 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,777 Reaksiyon skoru 1,442 13 Haziran 2024 #2 Acmsz_Kurt yazmış: g27 aldım adaptörsüz direksiyonun tuşları vitesleri gaz fren debriyaj çalışıyor titreşim ve direksiyon harektleri algılamıyor laptop adaptörü taksam kullanabilirmiyim sorunum düzelirmi Devamı için tıklayın... uygun bir güç değerine sahip adaptör kullan bozarsın
Acmsz_Kurt yazmış: g27 aldım adaptörsüz direksiyonun tuşları vitesleri gaz fren debriyaj çalışıyor titreşim ve direksiyon harektleri algılamıyor laptop adaptörü taksam kullanabilirmiyim sorunum düzelirmi Devamı için tıklayın... uygun bir güç değerine sahip adaptör kullan bozarsın